iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Bluelink-app is vernieuwd: nóg meer functies en modernere interface

Bluelink is helemaal vernieuwd. Met Bluelink 2.0 ben je nóg meer connected met je Hyundai dan je al was. Niet alleen biedt de verbeterde app allemaal nieuwe functies, we hebben ook de graphics verbeterd en de interface een modernere look gegeven. De Bluelink 2.0-app, genaamd ‘Hyundai Bluelink Europe’, is gratis te downloaden in de Google Play Store en Apple App Store.

 

 

Portieren vergrendelen vanuit je luie stoel

Altijd verbonden met je Hyundai, waar je ook bent; Bluelink maakt het mogelijk. Via de handige app op je smartphone kun je bijvoorbeeld op afstand de portieren vergrendelen wanneer je vergeten bent deze op slot te doen. En heb je een elektrische Hyundai, dan kun je de batterijstatus, de kilometerstand, het rijbereik en de instellingen voor regeneratief remmen checken. Gewoon thuis, vanuit je luie stoel. En dat is superhandig.

Opladen van je Hyundai op afstand plannen

Een van de nieuwe functies is de Vehicle Control-widget, waarmee je bijvoorbeeld de klimaatregeling rechtstreeks vanaf het scherm van je smartphone kunt activeren. Rijd je in een batterij-elektrische Hyundai en laad je je auto op via een laadpunt aan huis, dan kun je Bluelink ook gebruiken om op afstand het opladen van je Hyundai te plannen. Zo kun je profiteren van daltarieven door bijvoorbeeld alleen ’s nachts te laden.

De vernieuwde Bluelink-app kun je ook gebruiken om op afstand het opladen van je batterij-elektrische Hyundai te plannen.

App met volledig aanpasbaar startscherm

De verbeterde Bluelink-app heeft tevens een vernieuwd en volledig aanpasbaar startscherm gekregen waarop de belangrijkste kenmerken worden weergegeven, evenals een afbeelding van het gekoppelde voertuig van de Hyundai-rijder. Bluelink-gebruikers hebben snel toegang tot veelgebruikte functies, zoals de voertuigstatus en het weer, die allemaal in een oogopslag te zien zijn. Benieuwd wat Bluelink 2.0 nog meer te bieden heeft?


Meer over Bluelink 2.0

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen