iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Laat jouw Hyundai gratis controleren tijdens de Zomerinspectie

Ga jij er deze zomer lekker op uit? Nu de coronamaatregelen in Nederland en veel andere Europese (vakantie)landen zijn versoepeld, is het ook weer mogelijk met de auto op pad te gaan. Zorg er wel voor dat jouw Hyundai helemaal in orde is en bezoek de Zomerinspectie (15 juni t/m 31 juli 2020) bij de Hyundai-dealer. Die checkt jouw auto – helemaal gratis – op de belangrijkste onderhouds- en veiligheidspunten zodat je veilig op reis kunt.

Zijn de remblokken nog dik genoeg? Is de accu nog in goede conditie? Werkt de airco nog optimaal? Zijn de rubbers van de ruitenwissers niet uitgedroogd? Tijdens de Zomerinspectie controleren deskundige technici alle componenten en systemen die van belang zijn voor een onbezorgde vakantiereis, waaronder:

  • Vloeistofniveaus (olie, koelvloeistof etc.)
  • Conditie en werking van de remmen
  • Werking verlichting en elektrische installatie
  • Conditie van de accu
  • Staat van de banden
  • Koelsysteem en airconditioning (indien aanwezig)
Tijdens de Hyundai Zomerinspectie checken we onder meer de staat van de banden.

Korting op interieurfilter

Na afloop ontvang je een inspectierapport. Daarin vermelden we ook eventuele reparatieadviezen. Blijkt dat het interieurfilter sterk is vervuild, dan kun je direct profiteren van een korting van maar liefst 20 % op een origineel interieurfilter.

Richtlijnen van RIVM

In deze coronaperiode zijn we natuurlijk extra alert. Daarom verwelkomen wij je met inachtneming van alle richtlijnen van het RIVM en verzoeken we je om een afspraak te maken met de Hyundai-dealer voor een bezoek aan de Zomerinspectie.


Afspraak maken Zomerinspectie

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen