iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Hyundai Winterinspectie 2021: mooi bedrag voor Maarten van der Weijden Foundation

De Hyundai Winterinspectie van 2021 was een enorm succes. Behalve dat er duizenden inspecties werden uitgevoerd, konden we dankzij alle gulle giften van de bezoekende Hyundai-rijders ook weer een prachtig bedrag doneren aan een goed doel. Dit jaar was dat de Maarten van der Weijden Foundation en dan specifiek een project gericht op het helpen voorkomen van botverlies bij kinderkanker.

Maarten van der Weijden, initiatiefnemer van de gelijknamige stichting.

Mooie cheque voor het goede doel

Voor de Winterinspectie (op vrijdag 5 en zaterdag 6 november 2021) vroegen wij alle Hyundai-rijders een kleine bijdrage (€ 2,50) te doneren aan de Maarten van der Weijden Foundation. Uiteindelijk leverde dat een bedrag op van maar liefst € 29.196,45. Linda Seij van de Maarten van der Weijden Foundation mocht de donatie in ontvangst nemen. Zij kreeg een cheque uit handen van Rob Knop en Frans Ruijter van Hyundai Motor Nederland.

Het project dat botverlies bij kinderkanker moet helpen voorkomen, is begroot op in totaal € 119.882. De Winterinspectie-donatie betekent een enorme boost voor het project. De Maarten van der Weijden Foundation is er dankbaar voor: ‘Hartverwarmend om te zien dat zoveel mensen zo gul gegeven hebben voor dit project’, aldus Linda Seij. ‘Voor ons is dit een mooie stimulans om met extra energie de financiering van dit project mogelijk te maken!’

Voor onderhoud is het nooit te laat

Ben je niet in de gelegenheid geweest om langs te komen tijdens de Hyundai Winterinspectie 2021 op 5 en 6 november? Geen probleem, want voor onderhoud aan jouw Hyundai is het nooit te laat en kun je altijd terecht bij jouw Hyundai-dealer. Een afspraak is zo gemaakt.Werkplaatsafspraak maken

Op de grote foto: Linda Seij (links) neemt dankbaar de cheque van € 29.196,45 in ontvangst van Rob Knop (midden) en Frans Ruijter van de Hyundai-organisatie.

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen