iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Eerste schets van de nieuwe i10

Daar is-ie dan: de allereerste schets van de geheel nieuwe Hyundai i10! Bekijk alvast een glimp van deze nieuwe A-segmentauto, voordat Hyundai 'm volgende maand onthult tijdens de internationale autoshow van Frankfurt (IAA):

De nieuwe Hyundai i10 heeft een jeugdig en dynamisch design, waarmee de auto zich onderscheidt in zijn segment. Door de gewijzigde verhouding tussen de hoogte en de breedte en nieuwe wielmaten oogt de nieuwe Hyundai i10 energiek en wendbaar. Opvallende details van de nieuwe i10 zijn de brede, sportieve grille met geïntegreerde dagrijverlichting en de driehoekige luchtinlaten op de hoeken van de voorbumper. De nieuwe i10 is al van grote afstand herkenbaar dankzij opvallende X-vormige C-stijlen, die je ogen direct op het merklogo laten vallen.

Rijplezier en gebruiksgemak

Bluelink, Apple Car Play, Android Auto-voorbereiding, een draadloze oplaadmogelijkheid voor je smartphone, een achteruitrijcamera en uitgebreide veiligheidsuitrustingen: de nieuwe Hyundai i10 bevat heel veel connectiviteits- en veiligheidsvoorzieningen. Dit betekent meer rijplezier en gebruiksgemak voor de toekomstige rijder.

Binnenkort maken we meer details bekend over deze geheel nieuwe Hyundai i10!

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen