iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Nieuwe IONIQ: de 5 opvallendste wijzigingen én de prijzen

De Hyundai IONIQ, de eerste auto ter wereld waarbij je kunt kiezen uit drie verschillende elektrische aandrijflijnen – elektrisch, hybride en plug-in hybride, is helemaal vernieuwd! Wij geven je de prijzen en de 5 opvallendste wijzigingen.

Met een app kun je diverse functies van de nieuwe Hyundai IONIQ op afstand bedienen.

De Hyundai IONIQ Electric, Hybrid en Plug-in Hybrid zijn helemaal opgefrist. Dit zijn de 5 opvallendste wijzigingen in vergelijking met hun voorgangers:

  1. Hyundai Bluelink: met deze gloednieuwe app kun je op afstand de status van de batterij van de IONIQ checken, de airco bedienen en de portieren vergrendelen en ontgrendelen. Kijk hier voor meer informatie.

 

  1. Audio Video Navigation-systeem: toont veel nuttige informatie op de 10,25-inch touchscreen in het dashboard. De touchscreen kun je aanpassen naar twee startschermen.

 

  1. Front: misschien wel de opvallendste verandering: het exterieur van de IONIQ Hybrid, IONIQ Plug-in Hybrid en IONIQ Electric is aangescherpt.
De nieuwe Hyundai IONIQ Hybrid.
  1. Eén pedaal: met de schakelpeddels achter het stuur kun je instellen hoeveel je wilt afremmen: veel of weinig. Je hoeft nu eigenlijk alleen nog maar het ‘gaspedaal’ te gebruiken.

 

  1. Meer kilometers: de IONIQ Electric heeft een sterk verbeterde 38,3 kWh-batterij. Daarmee groeit zijn rijbereik met maar liefst 36 procent tot 311 kilometer (volgens WLTP).
De nieuwe Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid.

Prijzen nieuwe Hyundai IONIQ

De Hyundai IONIQ Hybrid is er vanaf € 27.995,-, de IONIQ Plug-in Hybrid vanaf € 32.695,- en de IONIQ Electric vanaf € 36.995,-. Alle prijzen op een rij:

Hyundai IONIQ Hybrid    
1.6 GDI DCT i-Motion   € 27.995,-
1.6 GDI DCT Comfort   € 31.395,-
1.6 GDI DCT Premium   € 33.395,-
1.6 GDI DCT First Edition   € 32.095,-
     
Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid    
1.6 GDI DCT i-Motion   € 32.695,-
1.6 GDI DCT Comfort   € 36.095,-
1.6 GDI DCT Premium   € 38.095,-
     
Hyundai IONIQ Electric    
i-Motion   € 36.995,-
Comfort   € 37.995,-
Premium   € 41.495,-
     

 

Welke elektrische Hyundai past bij jou?

Wie elektrisch wil rijden kan bij Hyundai alle kanten op. We hebben de volledig elektrisch aangedreven KONA Electric en IONIQ Electric (beide met 4 % bijtelling), de KONA Hybrid, de IONIQ Hybrid, de IONIQ Plug-in Hybrid en zelfs de waterstof-elektrisch aangedreven NEXO (ook met 4 % bijtelling). Benieuwd welke elektrische Hyundai het best bij jou past? Wij helpen je graag met kiezen.

 

Ontdek onze elektrische modellen

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen