iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Ontdek de Hyundai IONIQ in onze Pop-up Store

Bent u ook zo benieuwd naar de nieuwe Hyundai IONIQ? Breng dan vooral een bezoek aan de Generation IONIQ Tour. Van 16 tot en met 23 september bent u van harte welkom in onze speciale Pop-up Store in Amsterdam. In dit Q-vormige paviljoen kunt u op allerlei verrassende manieren kennismaken met de Hyundai IONIQ.

Speciale fleetsalesdagen
U vindt de Pop-up Store op het ArenaPark in Amsterdam Zuid-Oost, direct aan de Arenaboulevard. Kennismaken met de Hyundai IONIQ in onze Pop-up Store kan elke dag tussen 10.00 tot 20.00 uur. Speciale fleetsales- en leasing-bijeenkomsten zijn er op maandag 19 en dinsdag 20 september.
 
Business Dag
Op vrijdag 23 september is de Business Dag in de Hyundai Pop-up Store. Hyundai is dan host van BNR Radio. BNR gaat vanuit de Pop-up Store twee uitzendingen live maken. Dat zijn de programma’s ‘Zaken doen met’ van 10.00-12.00 uur en ‘De Autoshow’ van 15.00-16.00 uur.
 

 
Speciale Tour
In de Pop-up Store kunt u de speciale Hyundai IONIQ Tour volgen. In deze tour van ongeveer 40 minuten komt u met behulp van de nieuwste technologieën alles te weten over techniek achter de Hyundai IONIQ.
 
Proefrijden in de IONIQ
Ook kunt u als een van de allereerste Nederlanders proefrijden in de Hyundai IONIQ Hybrid en Hyundai IONIQ Electric. Op het parkeerterrein achter de Pop-up Store staan enkele Hyundai’s IONIQ klaar voor een testrit.
 


Keuze uit drie aandrijfsystemen
De gloednieuwe Hyundai IONIQ is de eerste auto ter wereld die beschikbaar is met keuze uit drie aandrijfsystemen: hybride, volledig elektrisch en (in 2017) ook als plug-in hybride. Daarmee biedt de Hyundai IONIQ de oplossing biedt voor elke mobiliteitsvraag.
 
In de showroom
Vanaf 24 september 2016 staat de Hyundai IONIQ Hybrid in de showroom. Een maand later volgt de volledig elektrische versie Hyundai IONIQ Electric. De zeer scherpe vanafprijs voor de hybride-versie bedraagt € 21.995,-. De nieuwe Hyundai IONIQ Electric is er vanaf € 33.995,-.
 
4 % bijtellingstarief
Goed nieuws voor zakelijk rijders: zij genieten met de Hyundai IONIQ Electric de komende jaren van het lage 4 % bijtellingstarief.

 

 

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen