iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Inspirerende manieren om jouw Hyundai nóg specialer te maken

Wat als je helemaal gek bent van je Hyundai? Als je je nieuwe ride nog specialer wilt maken dan hij al is? Simpel, dan kleed je je Hyundai aan met accessoires. Niet van die goedkope neppers die binnen de kortste keren stuk gaan, maar originele accessoires van de dealer. Die zijn namelijk helemaal op maat gemaakt voor jouw Hyundai, passen dus altijd en maken je Hyundai pas echt fraaier of stoerder.

Geïntegreerd navigatiesysteem
Zoals Ed Stehmann. De inwoner van Deventer is een echte fan en rijdt al jaren Hyundai i10. Onlangs ging hij op zoek naar een nieuwe Hyundai. Zijn allergrootste wens voor de nieuwe bolide: een geïntegreerd navigatiesysteem. ‘In mijn vorige Hyundai i10 had ik een losse Live Services (Realtime verkeers-, flits- en weersinformatie) die ik met een zuignap moest bevestigen aan de voorruit. Onhandig met al die losse draadjes. Dat moest anders.’


Gratis LIVE Services
Zijn oog viel op de Hyundai i10 Facelift, in de premium-uitvoering. ‘Vanwege alle ingenieuze veiligheidssystemen die erop zitten, zoals Lane Departure Warning System, maar vooral ook dankzij de ingebouwde navi. Wat een heerlijk systeem! Een ook nog met een gratis abonnement op Live Services (Realtime verkeers-, flits- en weersinformatie), dus het systeem is altijd up-to-date!’

Hele rits accessoires
Maar dat was nog niet alles. Bij zijn dealer Herwers Hyundai Deventer koos Ed Stehmann ook nog voor een hele rits accessoires. ‘Ik ben al op leeftijd, waarschijnlijk is dit de laatste auto die ik helemaal nieuw aanschaf. Dat mag dan best iets speciaals zijn.’ Dit zijn de accessoires die Ed Stehmann koos voor zijn Hyundai i10:

  • 15” Black Polish lichtmetalen velgen
  • Parkeersensoren voor en achter
  • Instaplijsten RVS
  • Raamlijsten RVS
  • Achterklep sierlijst RVS
  • Bumperfolie transparant
  • Xenon
  • Slotmoeren
  • Kentekenplaat beveiliging
  • Waxoyl

Legio mogelijkheden
De hierboven genoemde accessoires zijn van toepassing op veel van onze modellen, van de Hyundai i10 en i20 tot de Hyundai Tucson en Santa Fe. Meer weten? Jouw Hyundai-dealer informeert je graag over de mogelijkheden en prijzen van accessoires voor je auto.

Zoek Hyundai-dealer


Car configurator
Alle originele Hyundai-accessoires zijn speciaal ontwikkeld, getest en goedgekeurd voor jouw Hyundai. Benieuwd welke mogelijkheden er allemaal zijn? In de car configurator op hyundai.nl kun je je favoriete Hyundai helemaal samenstellen zoals jij dat wilt.

Stel Hyundai samen

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen