iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Uit je dak tijdens Korean Culture Festival – powered by Hyundai

Of K-Pop populair is in Nederland? Reken maar van yes! Duizenden uitzinnige fans hebben met volle teugen genoten van het 2023 Korean Culture Festival – powered by Hyundai in AFAS Live. De spectaculaire optredens van artiesten als CSR, Paul Kim, Mi Sun Hiltermann en JayB Baby & ABM Crew zorgden dat het dak eraf ging in de Amsterdamse concertzaal.

Met CSR kreeg het publiek een absolute wereldact voorgeschoteld. De 7-koppige meidengroep – Sua, Sihyeon, Yuna, Seoyeon, Duna, Geumhee en Yeham; allemaal geboren in 2005 – zette AFAS Live volledig op z’n kop. Ook Paul Kim kreeg de handen op elkaar. De Zuid-Koreaanse singer-songwriter, lid van de K-Popgroep GOMAK BOYS, is een grote naam in de wereld van de K-Pop en dat was te zien aan de grote schare enthousiaste fans in AFAS Live.

De 7-koppige meidengroep CSR zette AFAS Live volledig op z’n kop tijdens het 2023 Korean Culture Festival – powered by Hyundai.

Opzwepende dansjes

JayB Baby & ABM Crew en Sarah speelden de zaal plat met hun opzwepende dansjes en aanstekelijke meezingers. De Nederlandse winnaars van het K-Pop World Festival zorgden voor een spectaculaire show, terwijl Sarah de harten van het publiek stal met aanstekelijke covers. De succesvolle Nederlandse artieste met Zuid-Koreaanse roots Mi Sun Hiltermann oogstte lof met haar elektrische viool.

Behalve dat het 2023 Korean Culture Festival – powered by Hyundai gratis toegankelijk was, maakten de toeschouwers ook nog eens kans op fantastische prijzen, zoals een LG OLED-tv en 3 jaar rijden in een Hyundai KONA. Hieronder zie je een mooie sfeerimpressie van de avond. Klik op de pijltjes of veeg opzij om alle foto’s te kunnen bekijken. Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rond Hyundai? Meld je dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Nieuwsbrief aanvragen

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen