iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Sfeerimpressie Oranje Spektakel powered by Hyundai

Het was dan misschien niet de allerbeste wedstrijd van het Nederlands Elftal, maar dat had geen invloed op de heerlijke ambiance in Ahoy. Zowel voor als na het WK-duel Nederland-Senegal werden de duizenden bezoekers van het Oranje Spektakel powered by Hyundai getrakteerd op spetterende optredens van (inter)nationale artiesten en toen het Nederlands Elftal op de valreep ook nog eens een kostbare overwinning in de wacht sleepte, zat de sfeer er prima in. Bekijk de foto’s onderaan dit artikel.

Het Oranje Spektakel powered by Hyundai in Ahoy Rotterdam was vooral bedoeld om de talloze Hyundai-klanten, vele fans en andere geïnteresseerden een mooie voetbal- en muziekavond te bezorgen. Dat is gelukt, want behalve dat Oranje met 2-0 won van Senegal was er volop entertainment.

Kris Kross Amsterdam en EVERGLOW

Optredens waren er van onder meer Kris Kross Amsterdam, de Zuid-Koreaanse K-popgroep EVERGLOW en het taekwondo-demonstratieteam K-Tigers. Na de wedstrijd zorgde de wereldberoemde dj Nicky Romero voor een fraaie muzikale afsluiting in het Rotterdamse sportpaleis.

Hieronder zie je een mooie sfeerimpressie van de avond. Klik op de pijltjes of veeg opzij om alle foto’s te kunnen bekijken. Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rond Hyundai? Meld je dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.Nieuwsbrief aanvragen

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen