iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Test zelf de IONIQ 5 en KONA Electric tijdens de EV Experience op Circuit Zandvoort

Altijd al willen weten hoe het is om in een elektrische auto rijden? Dan is dit je kans! Tijdens de EV Experience van 23 t/m 25 september 2022 op Circuit Zandvoort kun je kennismaken met tal van elektrische auto’s van tal van verschillende merken. Uiteraard is ook Hyundai van de partij met zijn elektrische KONA Electric, IONIQ 5, IONIQ 6 (alleen statisch te bewonderen) en waterstof-elektrische NEXO.

Kom alles te weten over elektrisch rijden

Steeds meer Nederlanders kiezen voor een elektrische auto en misschien denk jij er ook wel over na om over te stappen. In dat geval is de EV Experience op Circuit Zandvoort de perfecte plek om je eens goed te oriënteren, want hier kom je werkelijk alles te weten over elektrisch rijden.

Er zijn talloze redenen om elektrisch te rijden: de comfortabele rijbeleving, de indrukwekkende acceleratie, de duurzaamheid, de lagere kosten en het feit dat een elektrische auto (EV) geen schadelijke uitstoot heeft. Op de EV Experience kom je hier alles over te weten.

Alles over de EV Experience

Alle geëlektrificeerde modellen van Hyundai op een rij.

Bezoek de vele inspirerende workshops

Zo zijn er allemaal inspirerende workshops – in de VIP Lounges boven de pitboxen – waar we je uitleggen hoe je de overstap maakt naar elektrisch rijden. Op de paddock achter de pitboxen vind je nieuwe e-mobility solutions zoals e-bikes, steps, scooters en electric motorcycles.

Natuurlijk ontbreekt Hyundai niet tijdens de EV Experience. Wereldwijd lopen we voorop op het gebied van elektrisch rijden met de meest uiteenlopende reeks groene aandrijflijnen: van mild hybride, volledig hybride en plug-in hybride tot batterij-elektrische en zelfs waterstof-elektrische voertuigen.

Ontdek onze elektrische modellen

De volledig elektrische IONIQ 5 van Hyundai.

IONIQ 5: de succesvolste Hyundai ooit

Een van de best verkochte elektrische auto’s van dit moment is de IONIQ 5. Inmiddels is hij zo vaak onderscheiden – o.a. World Car of the Year 2022 en ANWB Trekauto van het Jaar 2022 – dat je hem gerust de succesvolste Hyundai ooit mag noemen. En deze bijzondere EV kun jij uitproberen, op het circuit!

Ook te zien op de EV Experience, maar nog niet te rijden, is de spiksplinternieuwe IONIQ 6. Het duurt nog even voordat hij in de showroom staat, dus als je deze super-gestroomlijnde auto nu al in levenden lijve wilt bewonderen kun je eigenlijk niet om een bezoekje aan het circuit heen. Zien we je in Zandvoort?

Ontdek de IONIQ 6

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen