iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Grote belangstelling voor IONIQ 5 en IONIQ 6 op EV Experience

Denk je aan Zandvoort, dan denk je aan brullende motoren, gierende banden en de geur van benzine. Een keer per jaar is het circuit echter een oase van rust. Dan strijkt de EV Experience neer in Zandvoort en wordt het circuit ingenomen door geruisloos toerende elektrische auto’s. Zoals de IONIQ 5 van Hyundai, want uiteraard waren ook wij van de partij op 23, 24 en 25 september. Hoe dat eruit zag? Bekijk de video (met dank aan Deadline Producties/Hugo Fretz) en de fotoreportage onderaan dit artikel (swipe opzij voor meer foto’s).

Drukte van belang in pitbox

In de pitbox van Hyundai was het een drukte van belang. De bezoekers stonden in de rij om op het circuit te kunnen proefrijden in de batterij-elektrische Hyundai IONIQ 5 en waterstof-elektrische Hyundai NEXO en verdrongen zich rond de gloednieuwe Hyundai IONIQ 6 die statisch te bewonderen was.

Vooral de IONIQ 5 kon rekenen op veel belangstelling. Met zijn retro-design, slimme technologieën en fantastische prestaties is de IONIQ 5 een revolutie op het gebied van elektrisch rijden. Dankzij het innovatieve 800V-systeem laadt hij razendsnel op: van 10 tot 80 procent van de batterijcapaciteit in slechts 18 minuten.

Grote belangstelling voor de Hyundai IONIQ 6 tijdens de EV Experience op Circuit Zandvoort.

Blijf op de hoogte van de IONIQ 6

De IONIQ 6 is na de IONIQ 5 het tweede model van Hyundai’s nieuwe line-up-merk IONIQ, dat zich exclusief richt op volledig elektrische auto’s. De nationale en internationale pers prijzen de elektrische Hyundai om zijn technische innovaties en enorme interieurruimte en bewonderen zijn super-aerodynamische vormgeving die zorgt voor een ongekend lage luchtweerstand en dus zeer riant rijbereik.

Op de hoogte blijven van het nieuws rond de IONIQ 6? Meld je dan aan voor de speciale IONIQ 6-nieuwsbrief.


Inschrijven IONIQ 6-nieuwsbrief

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen