iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Hyundai KONA: ben jij al verliefd op dit stoere neusje?

De Hyundai KONA komt eraan! We mogen steeds een beetje meer onthullen van onze gloednieuwe SUV. Kijk mee naar de laatste details van de jongste telg uit de Hyundai-familie …

De nieuwe Hyundai KONA komt na de zomer van 2017 op de markt. De SUV komt uit in het B-segment, de klasse van de Hyundai i20. Onlangs hebben we al een detail van de koplamp laten zien. Nu onthullen we bijna het complete front van de KONA. Natuurlijk zie je de voor Hyundai bekende Cascade-grille. Uniek zijn ook de twin-koplampen. De LED-dagrijverlichting is boven de LED-koplampen geplaatst waardoor het front extra krachtig, progressief, slank en scherp oogt.

Volop rijplezier
Naast design is ook rijplezier heel belangrijk. Met de KONA zetten we alles op alles om de auto heel wendbaar te maken. We durven nu al te beloven dat de auto volop rijplezier en precieze besturing biedt aan SUV-kopers in het B-segment. Misschien ben jij dat wel. Ook zet de KONA volgende stappen op het gebied van rijcomfort en veiligheid.


LEES OOK:

Hyundai komt met een gloednieuwe B-SUV
en zijn naam luidt...Hawaï
Leuk om te weten: de naam KONA is afgeleid van het district KONA op Hawaï. De energieke en unieke lifestyle op dit deel van het idyllische eiland weerspiegelt het dynamische karakter van onze nieuwe B-SUV. De Hyundai KONA past bovendien perfect tussen de Hyundai Santa Fe en Tucson: ook deze modellen hebben namen met een Amerikaanse achtergrond.

Gratis digitale nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond de nieuwe Hyundai KONA? Meld je dan nu aan voor de gratis digitale nieuwsbrief van Hyundai.


Meld je nu aan

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen