iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Spider-Man in een Hyundai KONA Electric?

Jazeker, je leest het goed: het zou zomaar kunnen dat je Spider-Man binnenkort voorbij ziet zoeven in een Hyundai KONA Electric. Nou ja, op het witte doek dan ... Hyundai heeft namelijk een deal gesloten met Sony Pictures Entertainment voor een aantal films waarin de nieuwe modellen en technologieën van Hyundai te zien zullen zijn. En een van die films betreft de derde Spider-Man-film.

Behalve aan Spider-Man 3 die in november 2021 moet verschijnen heeft Hyundai zijn naam verbonden aan nog eens vier andere Sony Pictures Entertainment-producties: de PlayStation 4-game Uncharted (juli 2021), de film Spider-Man: Into The Spider-Verse 2 (oktober 2022) en twee blockbusters waar later meer bekend over wordt gemaakt.

 


LEES OOK:

Wat als Rob Kamphues achter het stuur van een KONA Electric kruipt?


 

De vliegende auto van Hyundai

De samenwerking met Sony is een unieke mogelijkheid voor Hyundai om zijn visie op toekomstige mobiliteit verder onder de aandacht te brengen. Zo presenteerde Hyundai op een van de grootste technologiebeurzen ter wereld, de CES (International Consumer Electronics Show), nog zijn futuristische studiemodel van een vliegende auto.

De PAV (Personal Air Vehicle) van Hyundai is een kruising tussen een helikopter en een auto.

Kruising tussen helikopter en auto

Deze PAV (Personal Air Vehicle) is een kruising tussen een helikopter en een auto. Uiteraard is het wonderlijke vervoermiddel volledig elektrisch en kan hij verticaal opstijgen en landen. Volgens Hyundai zorgt de vliegende auto ervoor dat de steden van de toekomst filevrij zijn en dat vliegen voor veel meer mensen bereikbaar wordt.

Volg het laatste nieuws over Hyundai

Wil je niets missen en altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws over Hyundai? Meld je dan nu aan voor de gratis digitale Hyundai-nieuwsbrief.


Nieuwsbrief aanvragen

 

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen