iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Tom Holland schittert naast de Hyundai TUCSON in actiefilm Uncharted

Er zijn maar weinig Hollywoodsterren die in zo’n korte tijd maar liefst twee keer schitteren op het witte doek. Tom Holland en de Hyundai TUCSON kregen het voor elkaar, want na hun heroïsche optreden in de kaskraker Spider-Man: No Way Home spelen ze ook de hoofdrol in Uncharted.

Speciaal voor deze Hollywoodfilm kreeg de TUCSON een spectaculaire outfit aangemeten. Het resultaat: een lekker robuuste SUV met een tot de verbeelding sprekende naam, TUCSON Beast. Je ziet hem verderop in dit artikel op de foto. Daarnaast lanceerde Hyundai speciaal voor Uncharted een grappige tv-commercial, getiteld Car Wash, waarin de TUCSON en hoofdrolspeler Tom Holland, alias Nathan Drake, te zien zijn. De 60 seconden durende commercial zie je hieronder:

Op zoek naar de schat van Ferdinand Magellan

Uncharted is een vermakelijke verfilming van een van de populairste PlayStation 4-videogames van de afgelopen jaren. De bioscoopfilm is minstens zo spannend als Spider-Man: No Way Home waarin de Britse acteur Tom Holland ook de hoofdrol speelt (Peter Parker alias Spider-Man). In Uncharted proberen de slimme straatdief Nathan Drake (Tom Holland) en Victor “Sully” Sullivan (Mark Wahlberg) de schat te vinden die Ferdinand Magellan 500 jaar geleden verloren is.

Wat voor het duo begint als een eenvoudige straatroof draait uit op een bloedstollend avontuur om de schat te vinden voordat de meedogenloze Moncada (Antonio Banderas) – die gelooft dat hij en zijn familie de rechtmatige erfgenamen zijn – dat doet. Alleen als Nate en Sully de aanwijzingen kunnen ontcijferen en daarmee een van ’s werelds oudste mysteries oplossen, maken ze kans de schat ter waarde van $ 5 miljard én misschien zelfs Nate’s lang verloren gewaande broer te vinden.

Ontdek de Hyundai TUCSON

Hyundai TUCSON Beast speelt samen met Tom Holland in de avonturenfilm Uncharted.

Samenwerking Hyundai en Sony Pictures Entertainment

Het optreden van de Hyundai TUCSON in Uncharted is het resultaat van een samenwerking van Hyundai met Sony Pictures Entertainment voor een aantal films waarin de nieuwe modellen en technologieën van Hyundai te zien zullen zijn. Behalve aan Uncharted heeft Hyundai zijn naam verbonden aan nog eens vier andere Sony Pictures Entertainment-producties, waaronder de films Spider-Man: No Way Home en Spider-Man: Into The Spider-Verse 2 (oktober 2022).

Uncharted gaat op 11 februari in Engeland in première. De film zal vanaf 17 maart te zien zijn in de Nederlandse bioscoop. Bekijk hieronder de trailer van Uncharted met hoofdrollen voor Tom Holland en Mark Wahlberg als respectievelijk Nathan Drake en Victor Sullivan.

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen