iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Een auto kopen vanuit je luie stoel? Kies voor Hyundai Cl!ck to Buy

Vanuit je luie stoel een auto zoeken, uitkiezen, samenstellen en bestellen … zónder dat je daarvoor ook maar een stap buiten de deur hoeft te zetten. Hyundai maakt het mogelijk met Hyundai Cl!ck to Buy. Nog nooit was het kopen van een auto zo makkelijk. En om het allemaal nog aantrekkelijker te maken ontvang je een accessoirecheque t.w.v. € 200 als je vóór 31 maart 2022 kiest voor een Hyundai via Cl!ck to Buy.

Hyundai Cl!ck to Buy is een nieuw systeem waarmee je als particuliere klant direct online een Hyundai kunt kopen via een van onze deelnemende Hyundai-dealers. Je hoeft de deur dus niet meer uit. Het is zelfs mogelijk om jouw gloednieuwe auto – tegen een meerprijs – thuisbezorgd te krijgen.

Wil je informatie of ondersteuning in jouw online zoektocht naar een nieuwe auto? Dan kun je altijd contact opnemen met de dealer, ook via Live Chat. En wat als je eerst een proefrit wilt maken in de Hyundai van jouw keuze? Ook dat is geen enkel probleem. Meer weten over Hyundai Cl!ck to Buy?

Kies jouw Hyundai met Cl!ck to Buy

Vanuit je luie stoel een kopen zonder dat je daarvoor de deur uit hoeft, alsof je je in de showroom van de Hyundai-dealer waant: Hyundai maakt het mogelijk met Hyundai Cl!ck to Buy.

Pionier op het gebied van onlinedienstverlening

Hyundai is een pionier op het gebied van online dienstverlening. De eerste Hyundai onlinestore ging in 2016 open in het Verenigd Koninkrijk. De afgelopen vijf jaar heeft Hyundai diverse nieuwe diensten ontwikkeld en in diverse landen getest.

Op basis van de kennis en ervaring die Hyundai daarmee heeft opgedaan, lanceerde het vorig jaar Hyundai Cl!ck to Buy in Tsjechië. Nu lanceert het Hyundai Cl!ck to Buy in Nederland en Noorwegen en tegen het eind van dit jaar is het beschikbaar in vijftien landen in Europa.

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen