iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Newsweek roept Hyundai uit tot ‘beste merk voor je geld’

Wil je heel veel auto voor een scherpe prijs? Dan moet je toch echt bij Hyundai zijn. Dat werd maar weer eens bevestigd tijdens de uitreiking Newsweek Autos Awards 2022 waar Hyundai werd uitgeroepen tot Best Brand for Your Buck, oftewel: Beste merk voor je geld. ‘Sommige auto’s bieden niet alleen heel veel kwaliteit, ze zijn ook nog eens heel aantrekkelijk geprijsd.’ Aldus Newsweek over Hyundai.

Behalve om zijn hoge productkwaliteit wordt Hyundai door Newsweek geroemd om het royale aanbod premium-features in zijn modellen. Die bevindingen zijn het resultaat van uitgebreid onderzoek zonder 150 auto’s door een testteam van Newsweek.

De jury van de Newsweek Autos Awards 2022 riep de Hyundai KONA uit tot Beste compacte SUV.

KONA uitgeroepen tot Beste compacte SUV

Ook op modelniveau viel Hyundai in de prijzen. De jury van de Newsweek Autos Awards 2022 riep de KONA uit tot Beste compacte SUV. Twee jaar geleden werd de KONA helemaal vernieuwd en nog steeds kan hij zich meten met de allerbesten in zijn klasse.

De Hyundai KONA is de enige compacte SUV ter wereld die verkrijgbaar is met keuze uit een volledig elektrische aandrijflijn, een hybride-aandrijflijn en een traditionele aandrijflijn (benzine) met mild hybrid-technologie. Benieuwd naar alle uitvoeringen?
Ontdek de KONA-familie

Wordt het de Hyundai KONA Electric, de KONA Hybrid of de KONA met 48-volt mild hybrid-techniek?

5 jaar garantie zonder kilometerbeperking

De onderscheidingen van Newsweek bewijzen dat aandacht voor topkwaliteit loont. En wie de beste kwaliteit levert, kan ook de beste garantie bieden. Daarom heeft Hyundai het meest uitgebreide garantiesysteem in de autowereld.

Elke Hyundai wordt geleverd met onze unieke 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking. Die dekt alle defecten die het gevolg zijn van een product- of fabricagefout. Hiervoor kun je terecht bij elke Hyundai-dealer in Europa. Meer weten over onze unieke garantie?
Meer over onze garantie

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen