iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Schade aan jouw Hyundai? Wij fiksen het!

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Bij ruitschade, lakschade of andere kleine schades hoef je niet naar een schadeherstelbedrijf. Jouw Hyundai-dealer verhelpt dat zorgvuldig en uiterst vakkundig. Maar wat als de schade (veel) groter uitvalt?

In dat geval is het fijn te weten dat jouw auto gerepareerd wordt door een deskundig schadeherstelbedrijf waar mensen werken die jouw Hyundai door en door kennen. En waar ze uitsluitend Hyundai Originele Onderdelen monteren met volledige fabrieksgarantie. Uiteindelijk wil je er graag van verzekerd zijn dat jouw Hyundai na reparatie weer dezelfde veilige auto is als vóór de schade, toch?

Hyundai Erkend Schadeherstel
Maar hoe weet je nu dat het schadeherstelbedrijf waar jouw Hyundai-dealer zaken mee doet deskundig genoeg is? Daarvoor is Hyundai Erkend Schadeherstel (HES) in het leven geroepen. Hyundai Erkend Schadeherstel is de officiële erkenning waarbij de kwaliteit van schadeherstel aan Hyundai’s door Hyundai Motor Netherlands gegarandeerd wordt.

Hyundai Academy
In Nederland hebben het afgelopen jaar 63 verschillende schadebedrijven een Hyundai Erkend Schadeherstel-training gevolgd bij de Hyundai Academy. Al deze schadebedrijven werken bovendien nauw samen met de lokale Hyundai-dealer zodat het uitwisselen van technische informatie en onderdelenvoorziening optimaal is.

Kennis van de elektronica en systemen
Een schadeherstelbedrijf met het HES-garantiecertificaat zet voor de reparatie van jouw Hyundai altijd de juiste testapparatuur, originele onderdelen en goed opgeleid personeel met kennis van de elektronica en systemen in. Schadereparatie wordt volgens fabrieksvoorschriften uitgevoerd. Daarmee garanderen wij je dat jouw Hyundai net zo betrouwbaar en veilig is als vóór de schade. De auto verliest niet aan waarde en je behoudt bij Hyundai Erkend Schadeherstel gegarandeerd andere zekerheden, namelijk:

  • Behoud fabrieksgarantie
  • Behoud verlengde garantie
  • Behoud carrosseriegarantie
  • Behoud garantie op accupakket (EV/PHEV en hybride)
  • Behoud mobiliteitsgarantie

Garantiebewijs
Na schadeherstel ontvang je een garantiebewijs. Je bent er daarmee van verzekerd dat de schade aan jouw auto uiterst vakkundig is verholpen. Meer weten over Hyundai Erkend Schadeherstel? Klik hier. Of bekijk de video hieronder.

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen