iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Met de IONIQ langs 10 duurzame hotspots in Amsterdam

Dankzij IONIQ Car Sharing is een bezoekje aan Amsterdam nu nog leuker. Voor € 12,- per uur of € 60,- per dag leen je al een van de honderd Hyundai’s IONIQ Electric in onze bruisende hoofdstad. En je kunt ’m op tal van plekken in de stad gratis parkeren. Geen idee wat er allemaal te beleven is in Amsterdam? Speciaal voor jou maakten wij een top-10 van duurzame hotspots waar je zo met je duurzame Hyundai naartoe rijdt.

Stedelijk Museum Amsterdam

1. Stedelijk Museum Amsterdam
Museum voor moderne en hedendaagse kunst en vormgeving. In het bezit van een internationaal erkend duurzaamheidskeurmerk. Zo wordt duurzaam opgewekte energie opgeslagen in de bodem en later hergebruikt. Lees verder.

2. De Geitenwollenwinkel
Deze conceptstore aan de Utrechtsestraat verkoopt trendy dameskleding, schoenen, tassen, accessoires en verzorgingsproducten van originele labels. De producten zijn vegan (geen wol en leer), duurzaam en fair geproduceerd. Lees verder.

Hortus Botanicus Amsterdam

3. Hortus Botanicus Amsterdam
Dateert uit 1638 en is daarmee een van ’s werelds oudste botanische tuinen. In dit ‘levende museum’ kun je meer dan 6.000 plantensoorten uit 6 verschillende klimaten bewonderen. Lees verder.

4. Conscious Hotels Vondelpark en Museum Square
Groene hotels waar je duurzaam kunt overnachten. De kamers verbruiken 20% minder energie dan in andere hotels en de meubels zijn gemaakt van gerecyclede materialen. Lees verder.

Recreatiegebied Spaarnwoude

5. Recreatiegebied Spaarnwoude
Ligt tussen Haarlem, Amsterdam en Velsen en is dus makkelijk aan te rijden met jouw deelauto Hyundai IONIQ. Hier maak je mooie wandelingen en fietstochten door het typische Hollandse veenweidegebied. Lees verder.

6. Stand-Up-Paddling
Ontdek Amsterdam vanaf het water met de nieuwste rage in de hoofdstad: Stand-Up-Paddling, of gewoon ‘suppen’. Staand op een soort surfboard beweeg je jezelf voort met een lange peddel. Leuk en heel gezond! Lees verder.

Fun Forest

7. Fun Forest
Klimmen en klauteren via touwen, ladders, bruggen en tokkelbanen door de bomen. Dit klimpark heeft 9 parcoursen op 4 tot 15 meter hoogte. Voor jong, oud, beginnende en gevorderde klimmers. Lees verder.

8. Amsterdamse Bos
Met maar liefst 1.000 hectare aan bos, speelweiden, polders, vijvers en watergangen een paradijs voor natuurliefhebbers. Ook zijn hier regelmatig muziekfestivals en kunstevenementen. Bekijk de ‘Boskalender’ voor alle activiteiten. Lees verder.

LENA fashion library

9. LENA fashion library
In deze kledingbibliotheek in hartje Jordaan kunnen vrouwen voor een vast bedrag per maand allerlei unieke vintage kleding lenen (en oneindig wisselen). Je beschikt al vanaf €19,95 per maand over een oneindige garderobe. Lees verder.

10. Parken & tuinen
Bezoek een van de vele parken die Amsterdam rijk is. Voor een heerlijke wandeling of een lekkere picknick. Bovendien vinden er jaarlijks verscheidene culturele evenementen plaats in de vele stadsparken. Lees verder.

 

Maximaal 25 cent per minuut
Met IONIQ Car Sharing kom je echt overal in Amsterdam, maar ook (ver) daarbuiten. Voor slechts maximaal 25 cent per minuut, € 60,- per dag of € 300,- voor een hele week kun je gebruikmaken van een van de honderd Hyundai’s IONIQ Electric uit het IONIQ Car Sharing-project. Meer weten?

Zo werkt IONIQ Car Sharing

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen