iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Bezoek de Hyundai Electric Academy pop-up store in Batavia Stad Fashion Outlet

Ga je binnenkort een dagje shoppen in Batavia Stad Fashion Outlet in Lelystad? Kom dan langs in onze speciale Hyundai Electric Academy pop-up store. Tot en met 5 januari 2020 kun je hier op interactieve wijze alles leren over de voordelen van elektrisch rijden. En je maakt kans op een jaar gratis rijden in een IONIQ Electric.

De Hyundai Electric Academy pop-up store in Batavia Stad Fashion Outlet in Lelystad is tot en met 5 januari 2020 geopend.

Hyundai wil graag uitgroeien tot het groenste automerk ter wereld. Hoe we dat gaan doen en wat daar allemaal bij komt kijken, ontdek je in onze Electric Academy pop-up store. Er zijn leuke, verrassende activiteiten - voor jong en oud - die je wegwijs maken in de wereld van elektrisch rijden.

Op interactieve wijze kennismaken met elektrisch rijden.

Win een jaar gratis rijden in een IONIQ Electric

Speel de Electric Academy-quiz in Batavia Stad, schrijf je in voor de Hyundai Academy-nieuwsbrief en win een jaar gratis rijden in een IONIQ Electric. Benieuwd wat er nog meer te beleven is in onze Electric Academy pop-up store?

Ontdek de experience

Leuke, interactieve activiteiten voor jong en oud.

Ontdek de Hyundai Electric Academy

De Hyundai Electric Academy pop-up store maakt deel uit van de Hyundai Electric Academy. Daarin maakt Hyundai de bezoeker wegwijs in de wereld van elektrisch rijden. Wat zijn de voordelen van elektrisch rijden en de mogelijkheden voor jou? De Hyundai Electric Academy geeft antwoord op al jouw vragen.

Meer informatie

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen