iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

'Als je de achterbank omklapt, ontstaat een zee van ruimte'

Marleen Smits uit Gouda rijdt een Hyundai i30 Wagon, en dat kwam haar de afgelopen periode héél goed van pas.

'Een aantal maanden geleden ben ik gaan samenwonen met mijn vriend Bas. Zodra we de sleutels van onze nieuwe woning hadden, zijn we regelmatig heen en weer gereden met dozen vol spullen. Er past opzienbarend veel in de Hyundai i30 Wagon! Zeker als je de achterbank omklapt, ontstaat een zee van ruimte. Op de officiële verhuisdag hoefden we alleen nog maar de grote meubelen en laatste spullen te verhuizen, dat scheelde enorm veel stress.'

Even wennen

'Ik ben ook erg fan van de veiligheidssystemen die deze auto biedt. Ik reed hiervoor een kleinere auto, dus het was best even wennen in het begin. Maar dankzij de ingebouwde camera’s en het AEB-systeem maakte ik me de ruime i30 Wagon snel eigen. En dat is mooi, want ik weet niet wat we de afgelopen tijd zonder deze auto hadden gemoeten.'


Lees meer reviews

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen