iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Kom met korting naar de 50PlusBeurs en ontdek de nieuwe Hyundai KONA

Nog heel even geduld, dan staat de Hyundai KONA in de Nederlandse showroom. Kun je echt niet wachten? Kom dan naar de 50PlusBeurs, van 19-23 september in de Jaarbeurs in Utrecht. Daar heeft Hyundai een stand met als absolute blikvanger de nieuwe SUV. En je maakt ook nog eens kans op een gratis Stella e-bike. Lees snel verder!

Bij de Hyundai KONA draait alles om jouw stijl en jouw keuzes. Jij bent tenslotte de bestuurder van jouw eigen leven! Zo kun je kiezen uit twee kleuren lak voor het dak en zijn er voor het exterieur maar liefst tien onderscheidende kleuren. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Korting voor fans van Hyundai
Ben jij fan van Hyundai en kun je niet wachten om de Hyundai KONA te komen bewonderen op onze stand? Dan hebben we voor jou een mooie korting (voor € 9,95 i.p.v. € 17,50) op de entreebewijzen voor de 50PlusBeurs. Bestel tickets met actiecode HYUNDAI via www.50plusbeurs.nl/tickets-bestellen. Bestel je liever niet online? Telefonisch bestellen kan via 026 377 97 36 (geef dan de actiecode HYUNDAI door).

Maak kans op een gratis Stella e-bike!
Als bezoeker van de 50PlusBeurs profiteer je bij Hyundai van nog meer voordeel. Doe een proefrit- of offerteaanvraag voor de Hyundai van jouw keuze en maak kans op een gratis Stella e-bike! Bovendien pakken we uit met zeer aantrekkelijke aanbiedingen op de Hyundai i10, Hyundai Tucson en Hyundai IONIQ. Alle reden om langs te komen!

Gratis digitale nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond de nieuwe Hyundai KONA? Meld je dan nu aan voor de gratis digitale nieuwsbrief van Hyundai.

Meld je nu aan

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen