iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Hyundai toont eerste glimp van de IONIQ 6

Van de IONIQ 6 hebben we eigenlijk nog maar weinig gezien, maar nu al is het een van de meest besproken auto’s van 2022. Dat is niet vreemd, want hij deelt de genen van de IONIQ 5 en die is niet voor niets uitgeroepen tot Auto van het Jaar 2022. Voor het eerst krijgen we nu een glimp te zien van de IONIQ 6. Het is weliswaar nog maar een ontwerpschets, maar het begin is er. Bovendien: zeer binnenkort volgen meer beelden. Op de hoogte blijven? Schrijf je dan snel in voor de speciale IONIQ 6-nieuwsbrief.

Inschrijven IONIQ 6- nieuwsbrief

Geïnspireerd op de Prophecy Concept EV

De schetsen tonen het unieke en gestroomlijnde silhouet van de IONIQ 6. Het nieuwe model is geïnspireerd op de Prophecy Concept EV en krijgt van Hyundai het predicaat Electrified Streamliner. Kenmerkend voor de IONIQ 6 zijn strakke, eenvoudige lijnen en aerodynamische vormen.

De IONIQ 6 is net als de IONIQ 5 gebouwd op het nieuwe en revolutionaire Electric Global Modular Platform (E-GMP), dat speciaal is ontwikkeld voor batterij-elektrische voertuigen (BEV). Het platform resulteert in een lange wielbasis wat een efficiënt interieurdesign mogelijk maakt.

Binnenkort meer beelden van de IONIQ 6

Hyundai zal snel meer teaserbeelden van de IONIQ 6 publiceren op de officiële socialmediakanalen en op de speciale IONIQ 6-campagnepagina. Later deze maand onthult Hyundai beelden van zowel het exterieur- als interieurdesign van zijn nieuwe geëlektrificeerde Electrified Streamliner.

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen