iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Een Hyundai i10 cadeau krijgen, dan heb je geluk!

Mevrouw Vermeer uit Kapelle kan het jaar 2022 uitstekend afsluiten. Tijdens de Winterinspectie van Auto Sturm in Goes viel de hoofdprijs afgelopen november op het unieke lotnummer van mevrouw Vermeer. Die hoofdprijs is niets minder dan een gloednieuwe Hyundai i10!

Blauwe Hyundai i10 met trekhaak

Dat de hoofdprijs is ‘gevallen’ is best bijzonder, want hoewel de Winterinspectie een jaarlijks terugkerende traditie is, viel de hoofdprijs de afgelopen jaren slechts enkele keren. In 2022 was het opnieuw raak en de gelukkige winnares is Mevrouw Vermeer. Ze kan dus extra gelukkig zijn met de blauwe Hyundai i10 die ze in ontvangst heeft mogen nemen bij de bekende Hyundai-dealer. De auto is voorzien van een trekhaak zodat ze haar grote hobby – fietsen in de regio – kan blijven uitoefenen. Een perfect match dus.

Op de foto vlnr: winnares mevrouw Vermeer en Iven van Banning en Marlies Melaard van Auto Sturm

Bloemen en gebak

Mevrouw Vermeer is al jarenlang zeer tevreden klant bij Auto Sturm en trouw bezoeker van de Winterinspectie. Tijdens de overhandiging van de Hyundai i10 werd ze hartelijk ontvangen met bloemen en gebak, overhandigd door Frans Ruijter en Anne Lobbes van Hyundai Motor Nederland. Ook Iven van Banning en Marlies Melaard van Auto Sturm waren van de partij. De winnares was nog steeds wat beduusd van deze verrassing maar reed na de feestelijke overhandiging met een grote glimlach weg. Op naar vele mooie kilometers!

Winterinspectie

Val jij de volgende keer in de prijzen tijdens de Winterinspectie? Het is sowieso verstandig om een Hyundai-dealer te bezoeken als de nachten weer koud zijn. De service-experts controleren een Hyundai op maar liefst 15 punten. De Hyundai Winterinspectie is bovendien gratis voor rijders met een MijnHyundai-account. Hyundai controleert onder meer de olie en remvloeistof, de ruitenwissers en -sproeiers, het elektrisch laadcircuit, de verlichting, airco, het koelsysteem, banden en voorruit. Best omvangrijk dus en verstandig. Iets met ‘voorkomen is beter dan…’Meer over de Hyundai i10Meer over de Hyundai Winterinspectie

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen