iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Maak kennis met de INSTER, onze nieuwste kleine elektrische auto

Hyundai breidt zijn line-up met elektrische auto’s uit met een gloednieuw model: de INSTER. Dit is Hyundai’s allereerste kleine elektrische auto in de klasse van de compacte EV’s. De onthulling van de INSTER vindt eind juni plaats, maar hier kunnen we je alvast enkele teaserbeelden laten zien. Op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond de INSTER? Schrijf je dan in voor de speciale INSTER-nieuwsbrief.

Inschrijven nieuwsbrief

De nieuwe Hyundai INSTER.

Robuuste, compacte SUV

De nieuwe Hyundai INSTER is een ruime en veelzijdige elektrische stadsauto. Op de beelden zien we het profiel van een robuuste maar compacte SUV met stoere wielkasten, in het oog springende LED-verlichting en pixelgrafische richtingaanwijzers en achterlichten.

De INSTER stelt nieuwe normen op het gebied van rijbereik, technologie en veiligheidsvoorzieningen. Het verwachte maximale rijbereik van de kleine elektrische stadsauto bedraagt volgens Hyundai 355 km (WLTP) op een volle batterij.

De nieuwe Hyundai INSTER.

‘Intimate’ en ‘innovative’

INSTER is afgeleid van de Engelse woorden ‘intimate’ (intiem) en ‘innovative’ (innovatief). De naam van Hyundai’s nieuwe compacte elektrische auto weerspiegelt ook de evolutie van de alleen in Korea verkrijgbare CASPER. Deze benzineauto werd in 2021 geïntroduceerd.


Meer over de INSTER

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen