iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Hyundai INSTER: klein, ruim, slim én elektrisch!

Daar is hij dan: de nieuwe INSTER! Klein zoals een elektrische stadsauto moet zijn, maar met een verrassend ruim interieur, een zeer aantrekkelijk design en allerlei slimme features. De INSTER is zo’n auto waar je direct blij van wordt als je hem ziet, onder meer door zijn vrolijke pixel-grafische richtingaanwijzers, achterlichten en bumpers. Eind dit jaar wordt de INSTER in Nederland verwacht. De definitieve specificaties volgen later.

De Hyundai INSTER valt op met zijn futuristische en innovatieve design, verpakt in een compacte SUV-outfit. Dit stoere uiterlijk wordt gecombineerd met een ruim interieur. Dankzij de geavanceerde technologieën rij je niet alleen veilig, maar ook verfijnd. En met een actieradius tot wel 355 km kom je hartstikke ver zonder op te laden. Meer weten over de INSTER?

Ontdek de nieuwe INSTER

In de nieuwe Hyundai INSTER kom je tot wel 355 km ver zonder op te laden.

Ideaal voor in de stad

De INSTER zit qua formaat tussen een stadsauto en grotere compacte modellen. Hierdoor biedt hij de wendbaarheid en het gebruiksgemak van een stadsauto, maar met een ruim interieur en grote bagageruimte. Ideaal voor in de stad en makkelijk te parkeren.

Het exterieur van de INSTER is robuust met ronde oppervlakken, stevige spatborden, hightech bumpers en stoere skidplates. LED-dagrijverlichting en pixel-grafische richtingaanwijzers zorgen voor een modern uiterlijk. Je kunt kiezen voor LED-projectiekoplampen en een contrasterend zwart dak. De INSTER staat op 15-inch stalen wielen, 15-inch lichtmetalen velgen of 17-inch lichtmetalen velgen.

De cockpit van de nieuwe Hyundai INSTER met een 10,25-inch digitaal instrumentenpaneel en een infotainment-touchscreen met navigatie.

10,25-inch schermen

Binnenin heeft de INSTER een 10,25-inch digitaal instrumentenpaneel en een infotainment-touchscreen met navigatie. Ook is er een draadloos oplaadstation voor je smartphone. Het pixelthema zie je terug in het interieur, bijvoorbeeld op het stuur. Alle stoelen zijn neerklapbaar voor extra flexibiliteit. Verwarmbare voorstoelen en een verwarmbaar stuur zijn optioneel.

De INSTER is gemaakt van duurzame materialen, waaronder zwarte hoogglans gerecyclede verf voor het exterieur waarbij het traditionele koolstofzwarte pigment is vervangen door een kleurstof gemaakt van gerecyclede banden. Binnenin zijn gerecycled polyethyleentereftalaat (PET) uit flessen en biopolypropyleenmateriaal uit suikerriet gebruikt.

LED-dagrijverlichting en pixel-grafische richtingaanwijzers geven de Hyundai INSTER een modern uiterlijk.

42 kWh- of 49 kWh-batterijpakket

Standaard is de INSTER uitgerust met een 42 kWh-batterijpakket, maar er kan ook gekozen worden voor een 49 kWh-batterijpakket (Long-Range). Beide versies worden aangedreven door een enkele elektromotor die 71,1 kW (97 pk) levert in de versie met 42 kWh-batterijpakket en 84,5 kW (115 pk) in de versie met 49 kWh-batterijpakket. Het koppel is voor beide versies hetzelfde: 147 Nm.

De INSTER heeft een uitgebreid pakket aan veiligheids- en rijhulpfuncties zoals Surround View Monitor, Parking Collision-Avoidance Assist en Forward Collision-Avoidance Assist. Andere handige functies zijn onder meer Lane Keeping Assist, Smart Cruise Control en een Rear-View Monitor.

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen