iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

i10 N Line: alleen voor de echte sportievelingen

Benieuwd naar de stoerste Hyundai i10 ooit? Kijk dan maar eens goed naar deze foto’s, want zo gaat hij eruitzien! Van de spiksplinternieuwe Hyundai i10 die begin 2020 in de showroom verschijnt komt namelijk ook een supersportieve N Line-uitvoering. En dat betekent onder andere grote 16-inch lichtmetalen velgen, een skidplate, een diffuser en tal van verwijzingen naar het interieur van een raceauto.

De i10 N Line is de vierde Hyundai die we een supersportief kostuum aanmeten. Eerder al hesen we de Hyundai i30 5-deurs, de Hyundai i30 Fastback en de Hyundai Tucson in een speciale, vlotte outfit. Deze bijzondere Hyundai’s zijn geïnspireerd op de bestaande N-performance-modellen van Hyundai en onderscheiden zich door hun extra fraaie interieur en exterieur en aangepaste wielophanging en besturing.


Ontdek onze N Line-modellen

Veel details binnenin de Hyundai i10 N Line doen denken aan het interieur van een raceauto, zoals de rode ringen rond de ventilatieroosters en aluminium-look pedalen.

Speciale N Line-badge

Een speciale N Line-badge op de flank maakt direct duidelijk dat het om een speciale Hyundai i10 gaat. Het exterieur is verder verfraaid door nieuw ontworpen bumpers en grille, waardoor de auto een dynamischer uitstraling krijgt die doet denken aan die van de originele Hyundai i30 N.

Stuurwiel met N-logo

Binnenin de i10 N Line zien we veel details die doen denken aan het interieur van een raceauto, zoals een stuurwiel en versnellingspook met N-logo, rode ringen rond de ventilatieroosters en aluminium-look pedalen. De sportieve stoelen bieden meer ondersteuning bij een sportieve rijstijl.

Ook opvallend in het interieur van de Hyundai i10 N Line: het stuurwiel met N-logo en het sportieve instrumentarium.

100 pk en 172 Nm koppel

De geheel nieuwe Hyundai i10 N Line wordt aangedreven door de exclusieve 1,0-liter T-GDi driecilinder met 100 pk en 172 Nm koppel. Dit is een aanvulling op de 1,2-liter MPi viercilinder met 84 pk en 118 Nm koppel. Beide motoren zijn leverbaar met een handgeschakelde vijfversnellingsbak.

Vraag de speciale i10-nieuwsbrief aan

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom de nieuwe Hyundai i10? Schrijf je dan in voor de speciale i10-nieuwsbrief!


Nieuwsbrief aanvragen

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen