iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Hyundai N Line-modellen: die moet je geprobeerd hebben!

Ben jij in voor een lekker sportieve, stoere auto? Zoek niet verder! Na de Hyundai i30 5-deurs en de Hyundai i30 Fastback is nu ook de Hyundai Tucson verkrijgbaar in een supervlotte outfit. Die moet je geprobeerd hebben! En alsof dat nog niet genoeg is komt er ook een zeer speciale i10 N Line!

Ontdek onze N Line-modellen

De Hyundai i30 5-deurs N Line.

Stoere 18-inch lichtmetalen wielen

Wat onze N Line-modellen zo bijzonder maakt? Allereerst natuurlijk hun sportieve uiterlijk. Zo zijn de Hyundai i30 5-deurs N Line en i30 Fastback N Line geïnspireerd op de bestaande high-performance N-modellen van Hyundai, de i30 N en de i30 Fastback N. Beide modellen vallen op door hun stoere 18-inch lichtmetalen wielen voorzien van Michelin PS4-banden (voor meer grip), lederlook stuurwiel met N-logo en heerlijke N-sportstoelen.

De Hyundai i30 Fastback N Line.

Speciale N Line-badge op de flank

De Tucson is de eerste Hyundai-SUV in de sportieve N Line-uitvoering. Een speciale N Line-badge op de flank maakt duidelijk dat het om een bijzondere uitvoering gaat. De stoere neus met de krachtige N Line-voorbumper verraadt zijn vlotte karakter en voor een sportievere wegligging is de wielophanging aangepast. Verder kreeg hij donkere lichtmetalen 19-inch wielen en buitenspiegelkappen en een glanzend zwarte achterspoiler.

De Hyundai Tucson N Line.

Meerprijs van slechts € 1.000,-

Zulke rijk uitgeruste, sportieve modellen moeten zeker wel wat kosten? Nou, dat valt enorm mee! De meerprijs voor alle drie N Line-modellen bedraagt slechts € 1.000,- (incl. BTW) ten opzichte van een Hyundai i30 5-deurs, i30 Fastback of Tucson in Comfort-uitvoering. De Hyundai i30 N Line is er vanaf € 28.495,- en de i30 Fastback N Line vanaf € 29.495,-. De prijzen van de Tucson in N Line-uitvoering beginnen bij € 36.995,-.

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen