iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Hot hatch i30 N Project C: nóg heter dan de i30 N!

De Hyundai i30 N is zo ongeveer de heetste hatchback die wij hebben. Maar het kan altijd nóg heter, zo bewijst deze gelimiteerde versie van onze hot hatch, genaamd Hyundai i30 N Project C. Omdat we hem pas tijdens de IAA in Frankfurt (12-22 september) officieel willen presenteren, is hij nog gekleed in verhullende camouflagekleding. Maar iedereen kan zien dat daaronder een heerlijke sportauto schuilgaat.

Op de foto’s zien we de Hyundai i30 N Project C met een oranje stickerdesign en een gestileerde hoofdletter C, geïnspireerd op Hyundai’s high-performance testcircuit ‘Area C’ bij het Namyang R&D-centre in Zuid-Korea. Dit is de spirituele thuishaven van de Hyundai i30 N, het eerste N-model van Hyundai.

Aerodynamische aanpassingen

Doordat de 275 pk (202 kW) sterke Hyundai i30 N Project C aanzienlijk lichter is dan de reguliere Hyundai i30 N, reageert hij nog sneller op de bestuurder. Enkele aerodynamische aanpassingen zorgen ervoor dat de rijbeleving achter het stuurwiel nog intenser is en het rijplezier verhogen.

Wereldpremière op IAA in Frankfurt

De wereldpremière van de Hyundai i30 N Project C vindt plaats op de Frankfurt Motor Show (IAA, 12-22 september 2019). De productie van de speciale hot hatch is gelimiteerd tot 600 exemplaren. Deze worden leverbaar worden op geselecteerde Europese markten.

Als eerste het laatste nieuws

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Hyundai? Meld je dan nu aan voor de gratis digitale nieuwsbrief van Hyundai.


Nieuwsbrief aanvragen

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen