iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Benieuwd naar de auto van de toekomst? Wij geven een voorproefje

Hoe ziet de auto van de toekomst eruit? We gebruiken onze vierwieler nu nog vooral om van A naar B te reizen, maar over een aantal jaren is een auto veel meer dan alleen een vervoermiddel. Daarvan is Hyundai overtuigd. Onder het motto ‘STYLE SET FREE’ geven wij alvast een voorproefje op de IAA in Frankfurt.

Maar er gebeurt meer op de autoshow in Frankfurt. De nieuwe generatie Hyundai i10 beleeft er zijn wereldpremière en Hyundai Motorsport presenteert zijn eerste elektrische raceauto. Bovendien tonen we een batterij-elektrisch prototype dat een voorproefje geeft van het toekomstige design voor de elektrisch aangedreven Hyundai-modellen.

De nieuwe Hyundai i10 valt op door zijn verrassende, gloednieuwe vormgeving.

Gadgets en technologie

Terug naar de auto van de toekomst. Mensen geven hun eigen leefomgeving steeds vaker een eigen draai met allerlei gadgets en technologie. Dat moet volgens Hyundai ook kunnen met auto’s zodat deze helemaal aansluit bij iemands levensstijl. STYLE SET FREE gaat vooral over het creëren van zo’n ‘perfecte persoonlijke plek’ in de auto.

Auto-interieur aanpassen

Hyundai gelooft dat toekomstige auto’s klanten meer vrijheid zullen bieden om de auto te personaliseren. En wel op een manier die vergelijkbaar is met hoe klanten hun huis inrichten waardoor het auto-interieur beter aansluit op hun levensstijl. Om die reden verwacht Hyundai dat het auto-interieur ook tijdens de levenscyclus van de auto is aan te passen.

STYLE SET FREE gaat vooral over het creëren van een ‘perfecte persoonlijke plek’ in de auto.

Wereldpremière Hyundai i10

Nog iets om naar uit te kijken: de wereldpremière van de Hyundai i10. De nieuweling krijgt onder meer Bluelink, Apple CarPlay, Androidauto-voorbereiding, draadloze smartphoneladers en een achteruitrijcamera. En hij valt op door zijn verrassende, gloednieuwe vormgeving Daarnaast krijgt de nieuwe Hyundai i10 een van de meest uitgebreide veiligheidsuitrustingen in zijn klasse

IAA thuiswedstrijd voor Hyundai

Hyundai onthult de nieuwe i10 op dinsdag 10 september op de IAA in Frankfurt. ’s Werelds grootste autoshow vindt elke twee jaar plaats in Frankfurt. De show is een thuiswedstrijd voor Hyundai omdat het in Frankfurt zijn designcentrum gevestigd heeft, evenals een R&D-afdeling, een eigen testfaciliteit, een motorsportafdeling en het commerciële hoofdkantoor. De IAA vindt plaats van 12 tot 22 september.

Als eerste het laatste nieuws

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Hyundai? Meld je dan nu aan voor de gratis digitale nieuwsbrief van Hyundai.


Nieuwsbrief aanvragen

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen