iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Triotest ANWB: KONA Electric verslaat Volkswagen ID.3 en Peugeot e-2008

Nieuw is niet automatisch beter. Dat ondervinden de ‘kakelverse’ Volkswagen ID.3 en Peugeot e-2008 in een rechtstreeks ‘elektrisch’ duel met de Hyundai KONA Electric die alweer eventjes rondrijdt en zijn sporen ruimschoots heeft verdiend. Zijn combinatie van een scherpe prijs, riante actieradius, handige bediening en rijke uitrusting maakt hem de winnaar van de Triotest van de ANWB. Met afstand! Bekijk hieronder de video:

Keuze uit twee batterijpakketten

De KONA Electric is er met keuze uit twee verschillende batterijpakketten: 64 kWh voor automobilisten die de voorkeur geven aan een héél groot rijbereik – tot maar liefst 484 km volgens WLTP – en 39 kWh voor automobilisten die prima uit de voeten kunnen met een range tot 305 km (volgens WLTP).

Kom proefrijden en overtuig jezelf

De KONA Electric heeft alles wat je zoekt in een elektrische auto: een grote actieradius, een rijk uitgerust infotainmentsysteem en een handige app waarmee je bepaalde functies van de auto op afstand kunt bedienen. Benieuwd hoe het is om elektrisch te rijden? Boek snel een proefrit bij een Hyundai-dealer bij jou in de buurt.


Boek een proefrit

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen