iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

De Hyundai KONA is een absolute prijzenpakker. De compacte SUV won in Europa al verscheidene awards en nu is het ook raak in Spanje. Daar werd de KONA onderscheiden met de titel Best Car of the Year 2019. De award onderstreept nog maar eens de talloze kwaliteiten van de KONA-familie, waaronder de volledig elektrische KONA Electric.

Ontdek de Hyundai KONA

Ontdek de Hyundai KONA Electric

Hyundai i30 eerste winnaar in 2008

Het is de vierde keer dat Hyundai met een van zijn modellen in de prijzen valt bij de Spaanse verkiezing. In 2008 had de Hyundai i30 de primeur, daarna volgden nog de Hyundai ix35 (2011) en de Hyundai Tucson (2016).

De Hyundai KONA is uitgeroepen tot Best Car of the Year 2019.

Groot machtsvertoon

De Hyundai KONA won de verkiezing Best Car of the Year 2019 met groot machtsvertoon. De SUV behaalde in totaal 312 punten. Daarmee bleef hij de nummer twee Peugeot 508 (264 punten) ruim voor. De Seat Arona eindigde met 182 punten als derde.

5 jaar garantie zonder kilometerbeperking

Niet alleen het bijzondere design van de KONA viel in de smaak bij de jury, ook qua technologie, betrouwbaarheid, prestaties, veiligheid, kwaliteit en service – unieke Hyundai 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking – overtuigde de KONA.

De Hyundai KONA wordt geleverd met de unieke Hyundai 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking.

Prestigieuze onderscheiding

De Best Car of the Year Award is de meest prestigieuze onderscheiding voor autofabrikanten in Spanje. De jury bestaat uit journalisten van kranten, magazines, televisie en radio. Ook het publiek heeft een belangrijke stem in de verkiezing.

Proefrijden in de Hyundai KONA

Benieuwd naar de Hyundai KONA? Kom hem gewoon eens uitproberen! Graag nodigen wij je uit voor een proefrit. Dat is helemaal gratis en kan gewoon bij de dichtstbijzijnde Hyundai-dealer.

Maak een gratis proefrit

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen