iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Media enthousiast over nieuwe Hyundai i10

De eerste kennismaking van de autopers met de nieuwe Hyundai i10 heeft mooie recensies opgeleverd in de Nederlandse media. Tijdens de officiële presentatie van de compacte stadsauto in Portugal kregen autojournalisten uit heel Europa ruimschoots de gelegenheid de nieuwe Hyundai i10 aan de tand te voelen. Wij verzamelden de opvallendste rij-impressies. 

Omarmen

‘Hyundai komt met een compleet nieuwe i10, terwijl veel fabrikanten het ooit zo populaire A-segment juist de rug toe keren.’ Autovisie-testredacteur Peter Hilhorst vertelt waarom Hyundai de compacte klasse nog steeds omarmt. Bekijk de video:

Groter, beter

‘De nieuwe Hyundai i10 wijkt qua formaat nauwelijks af van een Hyundai Getz uit het B-segment van dik tien jaar geleden. Groter dus, maar per definitie ook beter?’ Dat zoekt Bart Oostvogels van AutoRAI.nl uit. Bekijk de video: 

Schaamrood

‘Op veel vlakken scoort de Hyundai i10 boven verwachting en op sommige zelfs uitzonderlijk’, zegt Marco Gorter van AutoWeek. ‘Dit kleintje is in staat om grotere auto’s het schaamrood op de kaken te bezorgen.’ Bekijk de video:

Gelikter jasje

‘Sinds zijn komst in 2008 is de Hyundai i10 is een van de beste auto’s in zijn segment’, vindt InstaAutoVlog. ‘Nu is er een compleet nieuwe, in een gelikter jasje en met meer gadgets en technologie.’ Bekijk de video: 

Ontdek zelf de Hyundai i10

Zelf kennismaken met de nieuwe Hyundai i10? We vertellen je er alles over op de speciale Hyundai i10-pagina.

Ontdek de nieuwe Hyundai i10

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen