iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Blik in de toekomst én knipoog naar het verleden

Een hommage aan de Pony Coupé Concept, zo kun je de Hyundai 45 Concept het best omschrijven. De nieuweling is een studiemodel van een elektrische auto die heel erg doet denken aan de iconische Hyundai die 45 jaar geleden werd gepresenteerd.

Boven de Pony Coupé Concept, onder de Hyundai 45 Concept.

Voorbode van de Pony

Destijds was de conceptauto een voorbode van de Pony die een jaar later in productie ging. De Hyundai 45 luidt een nieuw tijdperk in voor Hyundai, waarbij de focus ligt op elektrificatie, slimme technologieën die autonoom rijden mogelijk maken en design.

Het getal 45 verwijst ook naar de hoeken van 45 graden waarin de voor- en achterzijde van de Hyundai 45 zijn getekend.

Hoeken van 45 graden

Uiteraard is het getal 45 een knipoog naar de ‘leeftijd’ van de Pony Coupé Concept. Maar het verwijst ook naar de hoeken van 45 graden waarin de voor- en achterzijde van de Hyundai zijn getekend en die samen een diamantvormig silhouet vormen.

De Hyundai 45 Concept is uitgerust met een arsenaal aan camera’s die autonoom rijden mogelijk maken.

Geen zijspiegels

De Hyundai 45 is uitgerust met een arsenaal aan camera’s die autonoom rijden mogelijk maken. Gewone zijspiegels ontbreken; in plaats daarvan is de 45 uitgerust met camera’s die het overige verkeer in de gaten houden.

De Hyundai 45 Concept is een studiemodel van een elektrische auto.

Draaiende stoelen

Binnenin zien we achterstoelen en voorstoelen die naar elkaar toe kunnen draaien. Het interieur is afgewerkt met hout, stof en leder. Ook bijzonder: Een digitale display ontbreekt in de 45; daarvoor in de plaats wordt voor het infotainmentsysteem gebruikgemaakt van projectie.

Voor het infotainmentsysteem in de Hyundai 45 Concept wordt gebruikgemaakt van projectie.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Hyundai? Meld je dan nu aan voor de gratis digitale nieuwsbrief van Hyundai.


Nieuwsbrief aanvragen

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen