iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

De nieuwe BAYON is een waar kunstwerk

De nieuwe BAYON is een heel bijzondere auto, zeg maar gerust een waar kunstwerk. Dat is ook de reden dat de onthulling van de allernieuwste SUV van Hyundai wordt opgeluisterd door negen vermaarde, Europese kunstenaars. Speciaal voor de wereldpremière maakten zij creaties geïnspireerd op het bijzondere design van de BAYON. De onthulling vindt digitaal plaats op dinsdag 2 maart.

De creaties van de negen kunstenaars zijn geïnspireerd op de karakteristieke designelementen van de BAYON. Een aantal kunstwerken wordt tijdens de digitale wereldpremière gepresenteerd. Na de onthulling kun je alle negen kunstwerken bekijken in een digitale kunstgalerie.

Tsjechische kunstenaar Jan Gemrot

Jan Gemrot is een van de negen kunstenaars die een eigen creatieve invulling hebben gegeven aan het ontwerp. De Tsjechische kunstenaar liet zich inspireren door de pijlvormige achterlichten van de BAYON. Het resultaat is een fantastisch kunstwerk met prachtige, levendige kleuren.

De creatie van de Tsjechische kunstenaar Jan Gemrot, geïnspireerd op de pijlvormige achterlichten van de Hyundai BAYON.

Brede, smalle dagrijverlichtingunits

Het unieke exterieurdesign van de nieuwe BAYON geeft de auto een onderscheidende uitstraling. De brede, smalle dagrijverlichtingunits zijn volledig gescheiden van de koplampen en zorgen voor een krachtige uitstraling van de voorzijde.

De breedte van de nieuwe BAYON wordt extra geaccentueerd door de luchtinlaat die zich over de hele breedte van het front uitstrekt. Aan de achterzijde trekken twee pijlvormige, ver naar de zijkanten geplaatste remlichten de aandacht.

Op de hoogte blijven

Wil je niets missen van het nieuws rond de BAYON? Meld je dan aan voor de speciale digitale Hyundai BAYON-nieuwsbrief. Meer informatie over deze gloednieuwe SUV volgt binnenkort.


Nieuwsbrief aanvragen

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen