iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

10 redenen om de Hyundai KONA eens uit te proberen

Als je 10 redenen mocht bedenken om de Hyundai KONA eens uit te proberen, welke zouden dat dan zijn? Zijn scherpe prijs? De rijke standaarduitrusting? Het fantastische audiosysteem? Wij helpen je graag een beetje op weg aan de hand van 10 opvallende quotes uit de automedia. Wedden dat we je enthousiast kunnen maken voor de Hyundai KONA?

1. De volledig nieuwe KONA ziet er stoer en stylish uit als we hem vergelijken met de concurrentie in dit segment. Hij heeft duidelijk de ‘looks’, oogt robuust en is overduidelijk ontworpen voor de Europese markt.
(Dutchcowboys.nl)

2. De Hyundai KONA is sowieso een auto waarmee je kunt spelen wat kleur en uitvoering betreft. Een positieve ontwikkeling die de straten hopelijk weer eens wat vrolijkheid gaan geven, in plaats van al die ‘50 shades of grey' auto’s die het volgens de oude economie beter doen als je ze wilt verkopen.
(Dutchcowboys.nl)

3. Hyundai is erin geslaagd om een meer dan voortreffelijke compacte SUV te ontwerpen in een populair segment met een uiterst scherpe prijs. Dit hebben ze ook nog eens gedaan op een geheel nieuw platform waarop waarschijnlijk de komende jaren meerdere modellen worden gelanceerd.
(Dutchcowboys.nl)

4. Fraaie dubbele koplampen, stoer ogende zwarte wielkastranden, een krachtige body met mooie golvende lijnen, ze maken de KONA tot een opvallende en aantrekkelijke verschijning.
(AutoRAI.nl)

5. Onder alle omstandigheden leer je de KONA snel waarderen: een goed weggedrag, prettig wendbaar, oneffenheden worden ondanks de relatief korte wielbasis keurig verwerkt, het uitzicht is prima, de stoelen bieden veel zitcomfort en de bediening is geraffineerd maar gemakkelijk.
(AutoRAI.nl)

6. Met de 1,0-liter driecilinder sla je bepaald geen modderfiguur in het hedendaagse verkeer. Integendeel, die 120 pk is meer dan voldoende voor een stoer rijgedrag, mocht je daaraan behoefte voelen. En de doorsnee bestuurder voelt zich vast en zeker helemaal happy met deze motor.
(AutoRAI.nl)

7. Alles voelt degelijk, de stoelen zijn lekker groot, de zitpositie is precies goed en het dikke stuurwiel ligt prettig in de hand. Het zijn allemaal kleine dingen, maar samen geven ze een bijzonder goed gevoel over de auto nog voordat de eerste meter is gereden.
(Autozine.nl)

8. Dankzij de samenwerking met Krell beschikt de KONA zonder twijfel over het beste audiosysteem in zijn soort.
(Autozine.nl)

9. De 1.0 T-GDI motor is een regelrechte aanrader. Het vermogen van 120 pk/172 Nm is ruimschoots voldoende. Daarbij is het karakter van de turbomotor levendig en zijn de versnellingsbakverhoudingen perfect afgestemd op de motor. De 1.0 T-GDI voelt daarom sneller dan hij eigenlijk is.
(Autozine.nl)

10. Toch voelt de KONA zich het beste thuis op de verharde weg en hier verschilt het karakter sterk van dat van andere compacte SUV’s. De KONA voelt solide, stevig en groter dan hij eigenlijk is. De besturing is lekker zwaar en ook dat zorgt ervoor dat de KONA bovengemiddeld veel vertrouwen geeft.
(Autozine.nl)

En, ben je overtuigd?
Hebben we je genoeg redenen gegeven om de Hyundai KONA uit te komen proberen? Of twijfel je nog? Ook dát is een goede reden om een gratis proefrit te maken. Alleen dan ervaar je wat autojournalisten ook hebben ervaren in de Hyundai KONA.Maak een gratis proefrit

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen