iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Hyundai IONIQ Electric verslaat BMW i3 en Renault Zoe in Triotest AutoWeek

Met een actieradius van ruim 200 km heeft de Hyundai IONIQ Electric een actieradius om u tegen te zeggen. Er zijn weliswaar elektrische auto’s die verder reiken op een volle lading, maar dat blijkt niet voldoende om de Hyundai IONIQ Electric te onttronen als beste elektrische auto. Die conclusie trekt het magazine AutoWeek na een Triotest tussen de de Hyundai IONIQ Electric, de elektrische BMW i3 en de elektrische Renault Zoe. Een paar quotes uit te Triotest:

Als zakelijk inzetbare auto heeft de Hyundai IONIQ Electric een belangrijke troef in huis: hij oogt als een normale auto.

De Hyundai IONIQ Electric heeft een rustig vormgegeven dashboard dat eenvoudig oogt, maar uit ‘zachte’ materialen is opgebouwd.

Wie ruimte zoekt, komt al snel uit bij de Hyundai IONIQ Electric. Hij voelt voorin ruim aan en maakt dat achterin ook waar.

Het touchscreen reageert snel en is logisch ingedeeld. De grote console tussen de stoelen zit vol vakjes, bakjes en bekerhouders.

Met zijn ruimtelijke interieur, comfortabele onderstel en stabiele besturing op de langere afstanden is de Hyundai IONIQ Electric een fijnere metgezel dan zijn concurrenten.

Als enige van de drie biedt de Hyundai IONIQ Electric standaard een snellaadmogelijkheid.

Lees de hele test in AutoWeek nr. 14.

Ook elektrisch rijden?
Wilt u niets missen van al het nieuws over elektrisch rijden bij Hyundai? Houd dan deze website goed in de gaten! Of meld u aan voor de gratis digitale nieuwsbrief van Hyundai.

Nieuwsbrief aanvragen

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen