iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Eerste foto nieuwe SUV Hyundai Santa Fe!

Dit is hem dan: de allernieuwste Hyundai Santa Fe. Meer dan dit tipje van de sluier kunnen we je nog even niet geven, maar op de foto zie je al wel duidelijk de contouren van onze nieuwste SUV. En die mogen er best zijn, nietwaar? Klik op de afbeelding hieronder voor een grotere weergave.

Over een maand haalt Hyundai het doek van de SUV. Dat gebeurt aan de vooravond van de Autosalon van Genève (8-18 maart 2018) waar het officiële debuut van de Hyundai Santa Fe gepland staat. Het is alweer de vierde generatie van de Hyundai Santa Fe. Het allereerste exemplaar van deze SUV rolde in 2001 van de band.

Actieve veiligheidsvoorzieningen

De vierde generatie Hyundai Santa Fe is uitgerust met de nieuwste actieve veiligheidsvoorzieningen van Hyundai Smart Sense. Daarmee loopt hij wat betreft veiligheid voorop in zijn klasse. Nieuw is het Rear Occupant Alert: dit systeem detecteert passagiers op de achterbank en attendeert de bestuurder op hun aanwezigheid bij het uitstappen.

Automatische remfunctie

Het innovatieve Rear Cross Traffic Collision Warning in de nieuwe generatie Hyundai Santa Fe is verder verbeterd met een automatische remfunctie. Om het risico van botsingen te vermijden bij het achteruitrijden in smalle straten met beperkt zicht, waarschuwt het systeem de bestuurder en remt het automatisch.

Smaakmakers in SUV-klasse

Hyundai was een van de eerste automerken die een SUV introduceerde. Net als de Hyundai Santa Fe (sinds 2001) is de Hyundai Tucson (sinds 2004) er verantwoordelijk voor dat Hyundai definitief als wereldmerk op de kaart werd gezet. Beide SUV’s groeiden na hun introductie uit tot de grote smaakmakers in hun klasse – van deze twee modellen zijn er sinds het begin van de 21ste eeuw meer dan een miljoen verkocht in Europa. Vorig jaar lanceerde Hyundai ook een SUV in de klasse van de compacte crossovers, de Hyundai KONA.

Blijf op de hoogte

Als eerste alles weten over de nieuwe Hyundai Santa Fe? Meld je aan voor de gratis digitale nieuwsbrief van Hyundai.

Nieuwsbrief aanvragen

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen