iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Nieuwe Hyundai Santa Fe in vol ornaat: bekijk de eerste foto’s!

Benieuwd hoe de nieuwe Hyundai Santa Fe er in het echt uitziet? Nou, dit is hem in vol ornaat! Op deze eerste officiële foto’s zie je duidelijk dat de nieuwe Hyundai Santa Fe qua uiterlijk veel weg heeft van zijn kleinere broers, de Hyundai Tucson en de Hyundai KONA. Klik op de afbeelding hieronder voor een grotere weergave.Net als de compacte crossover Hyundai KONA heeft de vierde generatie Hyundai Sante Fe een moderne en elegante uitstraling, aangevuld met opvallende dubbele koplampen en de Cascade-grille, het familiegezicht van Hyundai.

Indrukwekkende buitenafmetingen

Zijn buitenafmetingen maken de nieuwe Hyundai Santa Fe nog spectaculairder. Met een lengte van 4.770 mm, een breedte van 1.890 mm en een langere wielbasis oogt hij niet alleen indrukwekkend, hij biedt ook meer comfort voor zijn passagiers.

Nieuwe veiligheidssystemen

Hyundai presenteert een aantal nieuwe passieve- en actieve veiligheidssystemen in de vierde generatie Hyundai Santa Fe. Zoals Rear Occupant Alert, een systeem dat passagiers op de achterbank detecteert en de bestuurder op hun aanwezigheid attendeert bij het uitstappen. Rear Cross-Traffic Collision Warning wordt uitgebreid met een automatische remfunctie voor achteruitrijden met weinig zicht.
Autosalon van Genève

Eind februari haalt Hyundai het doek van de SUV. Dat gebeurt aan de vooravond van de Autosalon van Genève (8-18 maart 2018) waar het officiële debuut van de Hyundai Santa Fe gepland staat. Het is alweer de vierde generatie van de Hyundai Santa Fe. Het allereerste exemplaar van deze SUV rolde in 2001 van de band.

Gratis digitale nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond de nieuwe Hyundai Santa Fe? Meld je dan nu aan voor de gratis digitale nieuwsbrief van Hyundai.

Meld je nu aan

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen