iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

6 redenen om te kiezen voor de Hyundai Tucson

De Hyundai Tucson is een half jaar op de markt en heeft veel indruk gemaakt. Niet voor niets versloeg hij de Mazda CX-5 in de AutoWeek Dubbeltest. Het magazine riep de Hyundai Tucson zelfs uit tot een van de AutoWeek All Stars van 2015 en een groter compliment kun je bijna niet krijgen. Maar wat vinden Hyundai Tucson-rijders eigenlijk zelf van hun auto? Wij verzamelden deze Realviews:

Prima caravantrekker
Sinds kort de trotse eigenaar van een nieuwe Hyundai Tucson 1.6 Turbo. […] Mooi (en groot) vanbuiten en mooi (en ruim) vanbinnen. Prachtig afgewerkt. Deze Tucson heeft een geweldige trekkracht! Veel kracht bij lage toerentallen, dus een prima caravantrekker.
J. Prins
 
Een beest om te zien
Ik ben 3 weken in het bezit van een Tucson 1.6 Comfort. En wat een auto, top. […] Vanbuiten een beest om te zien, zijn hoog ogende neus en zijn mooie compacte uitstraling. En dan vanbinnen, wat een keurige, goede afwerking. Mooie materialen.
Dirk Jan Schalkwijk
 
De stoelverwarming is heerlijk
Supergave auto […] De Tucson is van alle gemakken voorzien, heerlijk in deze tijd de stoelverwarming, en blower op de voorruit, DAB radio, navigatie, rijgedrag met een sportieve tint. Kortom zeer tevreden. Sportief en mooi exterieur maar vergeet ook het interieur niet. Super.
Ron Klein
 

De Hyundai Tucson 1.6 Turbo is nog sneller dan de 2.0 liter Hyundai ix35

 
Stoelen zijn goed en hoog
Een hoge neus, mooie koplampunits, doorlopende lijnen, een mooie crossover. […] Designinterieur: ook hier doorlopende lijnen, hoogwaardige materialen. Comfort: prettige auto om in te rijden, de bagageruimte is goed, stoelen zijn goed en hoog, voldoende beenruimte voor en achter.
Wouter Seijner
 
Voldoende plek voor en rolstoel
Goede in- en uitstap voor mijn vrouw, comfortabele stoelen, voldoende plek in de bagageruimte voor een rolstoel en onze hulphond. […] Gekozen voor de Hyundai Tucson 1.6 GDi Premium. […] We hadden geen betere keus kunnen maken.
Jos Leuven
 
1.6 Turbo is grote verbetering
Na een handgeschakelde 2.0 liter Hyundai ix35 overgestapt op een nieuwe Hyundai Tucson 1.6 Turbo, 7 versnellingen, automaat met panoramadak. […] Een grote verbetering. Het geluid van de motor is nauwelijks te horen in het interieur. […] Nog sneller dan de 2.0 liter Hyundai ix35.
Willem Mouthaan
 
Probeer hem zelf uit!
De Hyundai Tucson is er al vanaf 26.995 euro. Nieuwsgierig? Kom langs voor een gratis proefrit. Er is altijd wel een Hyundai-dealer bij u in de buurt!

Vraag gratis proefrit aan

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen