iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Hyundai showt NEXO, KONA Electric en Santa Fe

Als je wilt weten wat Hyundai ons nu en in de toekomst allemaal te bieden heeft, dan moet je zeker een bezoekje brengen aan de Autosalon van Genève. Daar toont Hyundai maar liefst twee wereldpremières: de geheel nieuwe KONA Electric en de vierde generatie Hyundai Santa Fe. De Hyundai NEXO maakt zijn Europese debuut in Genève. Het is de eerste specifiek ontwikkelde SUV met waterstofaandrijving ter wereld.

Hyundai KONA Electric

Op de stand van Hyundai zijn alle ogen gericht op de nieuwe Hyundai KONA Electric, die deze zomer in de showroom verschijnt. Het is de eerste volledig elektrische compacte SUV op de Europese markt en valt ook nog eens in de gunstige 4% bijtellingscategorie. De dichte grille en de speciale voor- en achterbumper maken direct duidelijk dat deze KONA een elektrische – en dus nul-emissie – auto is. Ook heel bijzonder: je kunt kiezen uit twee accupakketten: met 39,2 kWh (rijbereik tot 312 km) en 64 kWh (range tot 482 kilometer). Op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond de Hyundai KONA Electric? Schrijf je in voor de gratis Hyundai KONA Electric Nieuwsbrief.

Inschrijven KONA Electric Nieuwsbrief

Waterstofauto Hyundai NEXO

De allernieuwste generatie Hyundai-waterstofauto is eveneens te bewonderen op de Autosalon van Genève. Deze Hyundai NEXO wordt deze zomer in Nederland verwacht en valt net als de Hyundai KONA Electric in de gunstige 4% bijtellingscategorie. De nul-emissie SUV met brandstofcel kan 800 kilometer (volgens NEDC) afleggen op een volle tank en krijgt een Intelligent Personal Cockpit met sensoren die reageren op stem en handsignalen.

Vierde generatie Hyundai Santa Fe

De nieuwe Hyundai Santa Fe verschijnt later dit jaar en bouwt voort op het SUV-succes van Hyundai in Europa waar het al meer dan 1,5 miljoen SUV’s heeft verkocht. De Hyundai Santa Fe heeft een moderne uitstraling en is stoer, atletisch en gedurfd. Bijzonder zijn de Cascade-grille en de opvallende twin-koplampen met bovenaan de LED-dagrijverlichting. In Europa zijn in de afgelopen 17 jaar meer dan 400.000 exemplaren van de Hyundai Santa Fe verkocht. De vierde generatie heeft alles in zich om dit verkoopsucces voort te zetten. Meer weten over de nieuwe Hyundai Santa Fe?

ONTDEK DE HYUNDAI SANTA FE

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen