iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Volledig elektrische auto, hybride auto of waterstofauto – Hyundai heeft het

Hyundai zet vaart achter elektrisch rijden in Nederland. Zo krijgt ons land voorrang bij de levering van elektrisch aangedreven modellen. Dat betekent dat in Nederland per direct meer voertuigen met een volledig elektrische aandrijflijn beschikbaar zijn. De Hyundai IONIQ Electric is zelfs direct uit voorraad leverbaar. Deze zero emissie-auto valt in de voor zakelijk rijders gunstige bijtellingscategorie van 4 procent.

De Hyundai IONIQ Electric is vooral bij taxibedrijven en leasemaatschappijen erg populair. In onafhankelijke tests komt deze volledig elektrische auto steevast als een van de beste opties in de markt uit de bus. De Hyundai IONIQ Electric heeft een actieradius van 280 kilometer volgens NEDC-cyclus. De batterij van de Hyundai IONIQ beschikt over een eigen koelings- en verwarmingssysteem. De IONIQ is dus goed aan de snellader te plaatsen.

Ontdek de Hyundai IONIQ Electric

Hyundai IONIQ Electric vanaf € 33.995,-

De Hyundai IONIQ Electric is er vanaf € 33.995,-. Voor een bedrag van € 2.200 wordt deze Hyundai IONIQ Comfort geleverd worden met een uitgebreid Wallbox-servicepakket (oplaadpunt, E-roamingkaart, laadkabel, garantie, installatie én onderhoudspakket). De complete Premium-uitvoering kost € 37.995 en met Wallbox € 39.695,-.

 

Elektrische toekomst Hyundai

Benieuwd wat Hyundai in de toekomst nog meer in petto heeft op het gebied van elektrisch rijden? Houd dan deze website goed in de gaten! Of meld je aan voor de gratis digitale nieuwsbrief van Hyundai.Nieuwsbrief aanvragen

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen