iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Veiligheid boven alles in de Hyundai Tucson

Sommigen noemen het de mooiste SUV die er bestaat. Anderen waarderen zijn veelzijdigheid en prijzen zijn gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Er zijn talloze redenen om te kiezen voor de Hyundai Tucson. Maar de belangrijkste is misschien wel zijn hoge veiligheidsniveau. Waarom? Check deze video!

Beloond met vijf sterren
In Europa is de Hyundai Tucson een van de allerveiligste auto’s. De veiligheidsorganisatie Euro NCAP heeft hem namelijk beloond met vijf sterren. In dit onafhankelijke crashtestonderzoek is vijf sterren de maximale score die kan worden behaald.
 
Actieve en passieve veiligheidssystemen
Hoe hij aan die vijf sterren komt? De Hyundai Tucson is uitgerust met diverse slimme veiligheidsvoorzieningen die de kans op een ongeval verminderen. Als er onverhoopt toch iets misgaat, beschikt hij over tal van actieve en passieve veiligheidssystemen die de inzittenden en de omgeving beschermen.
 
Compleet uitgerust
In zijn klasse is de Hyundai Tucson wat betreft veiligheid een van de meest compleet uitgeruste voertuigen, zowel voor de inzittenden als voor zijn omgeving. Meer weten over de veiligheid in de Hyundai Tucson? 

Zo veilig is de Hyundai Tucson

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen