iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Welke elektrische Hyundai kies jij?

De elektrische familie van Hyundai groeit stevig door en telt inmiddels een flink aantal uiteenlopende groene modellen. Het zijn de 100% elektrische KONA Electric, IONIQ Electric en NEXO en de hybride-versies KONA Hybrid, IONIQ Hybrid en Plug-in Hybrid. De laatste drie combineren een zuinige brandstofmotor met de energie van een oplaadbare batterij. Welke elektrische Hyundai kies jij?

De Hyundai KONA Electric, de eerste compacte elektrische SUV in Europa, met een gunstige bijtelling voor zakelijk rijders.

Hyundai KONA Electric

De Hyundai KONA Electric (wegenbelastingvrij) maakt elektrisch rijden nog aantrekkelijker. Zo kun je met de 64 kWh-sterke KONA Electric 484 km afleggen. En de KONA Electric met 39 kWh-batterijpakket komt maar liefst 305 km ver. Handig: via de Bluelink-app op je smartphone kun je op afstand de batterijstatus checken.

Meer over de KONA Electric

De Hyundai IONIQ Electric is als een van de weinige volledig elektrische auto's direct leverbaar.

Hyundai IONIQ Electric

Je rijdt – helemaal elektrisch – op een volle batterij wel 300 kilometer ver. Zonder uitstoot! De batterij kun je met een snellader in een halfuur tot 80 procent vullen. Opladen kan ook thuis via een stopcontact. De Hyundai IONIQ Electric valt in een gunstige bijtellingscategorie en is volledig connected met de app Bluelink.

Meer over de IONIQ Electric

De elektrische auto met brandstofcel Hyundai NEXO, met een gunstige bijtelling voor zakelijk rijders.

Hyundai NEXO

De brandstofcel in de Hyundai NEXO zet waterstof en zuurstof om in elektriciteit die wordt afgegeven aan het batterijpakket en de elektromotor – er komt alleen water vrij als emissie. Op een volle tank waterstof kan de NEXO maar liefst 665 kilometer (volgens WLTP-richtlijnen) afleggen. Tanken duurt slechts 5 minuten.

Meer over de NEXO

De Hyundai KONA Hybrid legt de nadruk op een zo laag mogelijk benzineverbruik.

Hyundai KONA Hybrid

De Hyundai KONA Hybrid met slimme hybride-aandrijflijn combineert de voordelen van een zuinige benzinemotor met de trekkracht van een elektromotor. De compacte SUV legt daarmee de nadruk op een zo laag mogelijk benzineverbruik. Met de app Bluelink kun je op je smartphone diverse functies van de auto op afstand bedienen.

Meer over de KONA Hybrid

De Hyundai IONIQ Hybrid combineert de beste aerodynamica van zijn klasse met een slimme aandrijflijn.

Hyundai IONIQ Hybrid

Maakt gebruik van een zuinige 1.6-liter benzinemotor en een batterij die opgeladen wordt tijdens het remmen. Rijdt afhankelijk van de omstandigheden helemaal elektrisch, bijvoorbeeld in de stad als de snelheid niet te hoog is. Een computer regelt de energiehuishouding. Zijn maximale koppel van 170 Nm is direct vanuit stilstand beschikbaar.

Meer over de IONIQ Hybrid

De Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid kan in de volledig elektrische modus tot wel 52 km afleggen.

Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid

Dankzij de elektrische range van 52 km hoef je in gewoon woon-werkverkeer zelden meer te tanken. Hij combineert een zuinige 1.6-benzinemotor met de energie van een oplaadbare batterij. Daardoor bedraagt zijn totale actieradius maar liefst 1.100 km. Het accupakket laadt op tijdens het remmen en is op te laden via een laadpaal of thuis aan het stopcontact.

Meer over de IONIQ Plug-in

 

Welke elektrische Hyundai kies jij?

Een volledig elektrische auto (met een gunstige bijtelling voor zakelijk rijders), een hybride met of zonder stekker of nog een stapje verder: een auto met een brandstofcel (óók met een gunstige bijtelling): welke duurzame mobiele oplossing je ook zoekt, Hyundai heeft ’m. Wat is jouw favoriete elektrische Hyundai?

Kies jouw favoriet

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen