iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Welke elektrische Hyundai past het best bij jou?

De elektrische familie van Hyundai groeit stevig door en telt inmiddels een flink aantal uiteenlopende groene modellen. Het zijn de zero emissie-auto’s KONA Electric, IONIQ Electric en NEXO en de KONA Hybrid, IONIQ Hybrid en Plug-in Hybrid. De laatste drie combineren een zuinige brandstofmotor met de energie van een oplaadbare batterij. Welke elektrische Hyundai past het best bij jou?

De Hyundai KONA Electric, de eerste compacte elektrische SUV in Europa, met een gunstige bijtelling voor zakelijk rijders.

Hyundai KONA Electric

De Hyundai KONA Electric – met een gunstige bijtelling voor zakelijk rijders – is de eerste volledig elektrisch aangedreven compacte SUV in Europa. Een baanbrekende zero emissie-auto (wegenbelastingvrij) met een riant rijbereik van 449 km (volgens WLTP-richtlijnen) op een volle batterij.

Meer over de KONA Electric

De Hyundai IONIQ Electric is als een van de weinige volledig elektrische auto's direct leverbaar.

Hyundai IONIQ Electric

Je rijdt – helemaal elektrisch – op een volle batterij wel 300 kilometer ver. Zonder uitstoot! De batterij kun je met een snellader in een halfuur tot 80 procent vullen. Opladen kan ook thuis via een stopcontact. De Hyundai IONIQ Electric valt in een gunstige bijtellingscategorie en is als een van de weinig EV’s direct leverbaar.

Meer over de IONIQ Electric

De elektrische auto met brandstofcel Hyundai NEXO, met een gunstige bijtelling voor zakelijk rijders.

Hyundai NEXO

De brandstofcel in de Hyundai NEXO zet waterstof en zuurstof om in elektriciteit die wordt afgegeven aan het batterijpakket en de elektromotor – er komt alleen water vrij als emissie. Op een volle tank waterstof kan de NEXO maar liefst 665 kilometer (volgens WLTP-richtlijnen) afleggen. Tanken duurt slechts 5 minuten.

Meer over de NEXO

De Hyundai IONIQ Hybrid combineert de beste aerodynamica van zijn klasse met een slimme aandrijflijn.

Hyundai IONIQ Hybrid

Maakt gebruik van een zuinige 1.6-liter benzinemotor en een batterij die opgeladen wordt tijdens het remmen. Rijdt afhankelijk van de omstandigheden helemaal elektrisch, bijvoorbeeld in de stad als de snelheid niet te hoog is. Een computer regelt de energiehuishouding. Zijn maximale koppel van 170 Nm is direct vanuit stilstand beschikbaar.

Meer over de IONIQ Hybrid

De Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid kan in de volledig elektrische modus tot wel 63 km afleggen.

Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid

Dankzij de elektrische range van 63 km hoef je in gewoon woon-werkverkeer zelden meer te tanken. Hij combineert een zuinige 1.6-benzinemotor met de energie van een oplaadbare batterij en laadt het accupakket op tijdens het remmen. Daardoor bedraagt zijn totale actieradius maar liefst 1.100 km. De Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid is op te laden via een laadpaal of thuis aan het stopcontact.

Meer over de IONIQ Plug-in

 

Welke elektrische Hyundai kies jij?

Een volledig elektrische auto (met een gunstige bijtelling voor zakelijk rijders), een hybride met of zonder stekker of nog een stapje verder: een auto met een brandstofcel (óók met een gunstige bijtelling): welke duurzame mobiele oplossing je ook zoekt, Hyundai heeft ’m. Wat is jouw favoriete elektrische Hyundai?

Kies jouw favoriet

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen