iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Succes voor Hyundai Motorsport in Rally van Chili

Het rallyteam van Hyundai Motorsport heeft opnieuw een podiumplek aan zijn indrukwekkende totaal toegevoegd. In de Rally van Chili finishten Thierry Neuville en navigator Martijn Wydaeghe knap als tweede. Het Belgische koppel moest alleen voormalig ploeggenoot Ott Tänak voor zich dulden. Bekijk hieronder de spectaculaire beelden.

Geslaagde inhaalrace

Thierry Neuville kende een moeilijke start in Chili, maar wist gaandeweg vanuit het achterveld omhoog te klimmen. Zijn inhaalrace werd beloond met een derde plaats op de tweede wedstrijddag. Op de laatste dag won Neuville drie van de vier klassementsritten en passeerde hij teamgenoot Teemu Suninen. Die reed eveneens een prima wedstrijd en leek ook op het podium te eindigen, maar moest in de slotfase met pech de strijd staken. Helaas geen dubbel podium voor Hyundai Motorsport.