iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Autojournalisten: Dolle pret in de hot hatch Hyundai i30 N!

Als een kind in een snoepwinkel, zo voelen autojournalisten zich als ze achter het stuur van de Hyundai i30 N kruipen. Lol trappen, dolle pret … zomaar wat uitspraken in de media over deze nieuwe hot hatch. Kortom, de eerste testverslagen, recensies en rij-impressies over de Hyundai i30 N zijn veelbelovend. Geniet je eventjes mee?

Schot in de roos
‘Nu de kwaliteit in het basisgamma verzekerd is, wil Hyundai meer’, weet redacteur Marco Gorter van AutoWeek. ‘En dat meer komt er nu in de vorm van een echte hot hatch, de i30 N. Is de eerste auto van het nieuwe sportieve label een schot in de roos?’ Bekijk de video.

Lol trappen
De Hyundai i30 N heeft 275 pk, een sper en een lekker uiterlijk om de liefhebber van sportieve hatchbacks te verleiden. Autovisie-testredacteur Peter Hilhorst laat zien of er een beetje lol is te trappen met deze i30 N. Bekijk de video.

Dolle pret
‘Hyundai laat de wereldpers kennismaken met de Hyundai i30 N’, schrijft Henk de Hooge van Dutchcowboys. ‘Op het circuit is het dolle pret met deze 2.0-liter turbo benzinemotor voorzien van een high-performance package.’ Lees verder.

Gratis digitale nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond de nieuwe Hyundai i30 N? Meld je dan nu aan voor de gratis digitale nieuwsbrief van Hyundai.

Meld je nu aan

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen