iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Primeur: dit is onze eerste elektrische raceauto

Hij maakt volgende maand zijn debuut op de IAA in Frankfurt, maar we kunnen 'm nu al een béétje aan je laten zien: dit is Hyundai's eerste elektrische raceauto!

Met de ontwikkeling van de eerste elektrisch aangedreven raceauto betreedt Hyundai een nieuw tijdperk. Want tegelijk met de auto-industrie gaat ook de autosport over naar een nieuwe technologie: hybridetechniek en elektrificatie. Hyundai laat met deze raceauto, die ontwikkeld wordt in het hoofdkwartier van Hyundai Motorsport in Alzenau (Duitsland) en debuteert tijdens de komende internationale autoshow IAA in Frankfurt, de passie voor autosport in combinatie met de waarde van groene technologie zien.

Het is bijna zover

Andrea Adamo, Team Director van Hyundai Motorsport, vertelt: "Ons team in Alzenau werkt al maanden hard aan onze enerverende elektrische raceauto. Binnenkort kunnen we het resultaat daarvan laten zien. Het belooft een mooie nieuwe periode voor ons bedrijf te worden en is een natuurlijke uitbreiding van onze activiteiten in de autosport, die aanhaakt bij de huidige trends en innovaties in de auto-industrie als geheel. Het is al bijna zover: onze nieuwe elektrische raceauto debuteert op de IAA in Frankfurt, begin september."

Blijf op de hoogte

Benieuwd naar het nieuws over IAA? Houd dan deze website goed in de gaten. Of meld je aan voor de gratis digitale Hyundai e-Nieuwsbrief.


Inschrijven e-Nieuwsbrief

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen