iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Zo gaan we jouw nieuwe Hyundai straks automatisch van updates voorzien

NVIDIA is wereldwijd een van de absolute topaanbieders van onder andere graphics (grafische kaarten) voor computerspellen. Verwoede gamers gaan direct stralen bij het horen van deze naam. Maar de expertise van NVIDIA gaat nog veel verder. Zo gaat Hyundai al zijn nieuwe modellen – van de instapversies tot en met de premiummodellen – standaard voorzien van infotainmentsystemen (IVI, in-vehicle infotainment) die worden aangestuurd door NVIDIA DRIVE.

Nee, we gaan van onze toekomstige Hyundai’s geen rijdende game-cockpit maken. Maar dat het allemaal nog sneller, beter, mooier, geavanceerder – gewoon super hightech dus – wordt is zeker. Het ultrasnelle en energiezuinige NVIDIA DRIVE-platform biedt een steeds hoogwaardiger gebruikservaring in de auto. Als bestuurder ervaar je een op software gebaseerde Artificial Intelligence-beleving, met steeds meer functies die voortdurend worden geüpdatet.

Voortdurende bij de tijd

Dat betekent dat jouw nieuwe Hyundai straks altijd bij de tijd is. Met een gecentraliseerde software-gebaseerde computerarchitectuur kunnen toekomstige modellen worden geüpdatet tijdens hun gehele levensduur om het nieuwste te blijven bieden op het gebied van geavanceerde digitale cockpittechnologie en andere functies.

Hyundai werkt al sinds 2015 samen met NVIDIA. Het NVIDIA DRIVE-platform ondersteunt nu al de geavanceerde IVI-systemen in de modellen GV80 en G80 van Genesis, het luxemerk van Hyundai. De twee bedrijven hebben ook samengewerkt aan een geavanceerde digitale cockpit, die tegen het eind van volgend jaar wordt geïntroduceerd. De relatie gaat steeds dieper, aangezien Hyundai werkt aan IVI-systemen die talloze toekomstige apps en functies kunnen ondersteunen in alle modellen van de fabrikant.

Volg de laatste ontwikkelingen

Op het gebied van mobiliteit is veel meer mogelijk dan alleen auto’s maken. Hyundai wil grenzen blijven verleggen, grenzen blijven doorbreken en zich blijven verdiepen in allerlei slimme innovaties. Op de hoogte blijven van de laatste technologische ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor de gratis digitale nieuwsbrief van Hyundai.


Nieuwsbrief aanvragen

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen