iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Afscheid met een traan: AutoWeek zwaait favoriete duurtester Hyundai i10 uit

Met een kleine traan heeft de redactie van AutoWeek afscheid genomen van een van hun favoriete duurtesters, de Hyundai i10. De compacte middenklasser werkte zich de afgelopen maanden op tot een van de lievelingen van de redactie. En dat is best bijzonder als je bedenkt dat het automagazine jaarlijks vele tientallen nieuwe auto’s test. Maar wat maakt de Hyundai i10 nou zo bijzonder? Redacteur Marco Gorter van AutoWeek legt het je nog een keer haarfijn uit in deze video:

Technologische vernieuwingen

De Hyundai i10 is een van de bestverkochte modellen in de klasse van de compacte auto’s. Wat betreft ruimte, comfort, rijkwaliteit en betrouwbaarheid is de Hyundai i10 toonaangevend. Behalve met zijn scherpe prijzen valt de nieuwe Hyundai i10 op door heel veel technologische vernieuwingen.

Zoals de connectiviteitsdienst Hyundai Bluelink. Hiermee kun je via een smartphone-app diverse functies van de Hyundai i10 op afstand bedienen, zoals het regelen van de airco, het vergrendelen en ontgrendelen van de portieren en het eenvoudig lokaliseren van jouw auto.

Kies je voor een navigatiesysteem, dan is dat inclusief toegang tot LIVE Services. Deze dienst biedt tot op de minuut actuele informatie aan over weer, verkeer, snelheidscamera’s (waar dat wettelijk is toegestaan) en actuele informatie over Hyundai-dealervestigingen in de omgeving.

Hoe ziet jouw ideale Hyundai i10 eruit?

Benieuwd wat de Hyundai i10 allemaal nog meer te bieden heeft? Ontdek hem zelf op de speciale Hyundai i10-pagina. Of stel hem direct helemaal naar jouw eigen smaak samen in de car configurator.

Hyundai i10 samenstellen

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen