iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Ga jij als vip met Hyundai naar het Van Gogh Museum?

Al sinds 2016 is Hyundai partner van het Van Gogh Museum. We hechten allebei waarde aan duurzaamheid en we delen de liefde voor kunst en design. Ben jij ook fan van deze wereldberoemde Nederlandse schilder? Of nieuwsgierig naar zijn werk? Lees dan hoe je kans maakt op 2 vipkaarten voor een exclusief bezoek aan het Van Gogh Museum op 31 oktober dit jaar.

Maak kans op 2 vipkaarten

Omdat we kunst toegankelijk willen maken voor zoveel mogelijk mensen kun je nu 2 kaarten winnen voor het Van Gogh. En dat zijn niet zomaar kaarten: je krijgt op zaterdag 31 oktober van 09.00 tot 10.00 uur exclusief toegang tot het museum. Het museum is namelijk alleen open voor de winnaars van de Hyundai-actie. Je kunt dan ook de tentoonstelling Je liefhebbende Vincent. Van Goghs Mooiste Brieven bezoeken.

Je liefhebbende Vincent

In de tentoonstelling Je liefhebbende Vincent. Van Goghs Mooiste Brieven zie je ongeveer 40 brieven én wereldberoemde schilderijen en tekeningen van Vincent van Gogh, denk aan De slaapkamer, De aardappeleters en De zaaier. In de brieven lees je hoe Van Gogh zich voelde. Hij schrijft aan zijn broer Theo over onder meer zijn dromen, zijn teleurstellingen, zijn liefdes, zijn ruzies en zijn gevecht tegen zijn ziekte. Omdat de brieven poreus en kwetsbaar zijn, laat het Van Gogh Museum ze maar heel zelden zien. Deze tentoonstelling is dus echt bijzonder.

Op vakantie met Van Gogh

Dit is de zomer waarin we Nederland én Nederlands grootste meester opnieuw ontdekken. Daarom maak je deze zomer kans op 2 van de 200 kaarten voor de unieke tentoonstelling. Vanaf 12 augustus maak je kans door een vakantiefoto in eigen land te maken met een cut-out van de KONA Electric (zie voorbeeld hierboven), uiteraard in Van Gogh-wrap.

Maak je eigen vakantiefoto

Volg ons op Facebook en doe mee!

Vanaf 19 augustus kun je winnen met onze ansichtkaartactie. Houd voor de winacties onze Facebookpagina in de gaten. Check hier de actievoorwaarden.

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen