iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

On the Road met Van Gogh

Hyundai heeft een bijzondere band met het Van Gogh Museum. Sinds twee jaar is Hyundai partner van het beroemde museum in Amsterdam dat met ruim 200 schilderijen, bijna 500 tekeningen en meer dan 700 brieven de grootste verzameling werken van Vincent van Gogh ter wereld beheert. Wij van Hyundai zijn dol op de schilderijen van de beroemde kunstenaar. Zo dol dat we zelfs hele auto’s wrappen in de tinten van beroemde schilderijen van Van Gogh. In een ervan rijden we – 100 % elektrisch! – van Amsterdam naar Parijs, twee steden waar Vincent van Gogh een deel van zijn leven doorbracht. Benieuwd naar deze bijzondere reis? Bekijk de video:

Partners sinds medio 2016

Hyundai en het Van Gogh Museum zijn partners sinds medio 2016. De samenwerking met het Van Gogh Museum geeft Hyundai de mogelijkheid om zijn elektrische modellen IONIQ Electric, IONIQ Hybrid en KONA Electric bij een breed en geïnteresseerd publiek onder de aandacht te brengen.

Eerder verpakte Hyundai de Hyundai IONIQ Electric en de IONIQ Hybrid naar twee andere wereldberoemde meesterwerken van Vincent Van Gogh: Zonnebloemen en Amandelbloesem. De KONA Electric hulden we in de kleuren van het schilderij Irissen. En dat gebeurde zo:

Partnerschappen met meerdere musea

Samenwerken met het Van Gogh Museum past bovendien helemaal in de visie van Hyundai om een breder publiek kennis te laten maken met de schoonheid van kunst en design. Dat is ook de reden dat Hyundai wereldwijd met meerdere musea partnerschappen heeft.

Het boeiende beeldverhaal getiteld ‘Van Gogh On the Road’ verwijst naar iconische plaatsen in Nederland, België en Frankrijk waar Vincent van Gogh woonde, leefde en schilderde én naar de Hyundai KONA Electric die ons volledig emissievrij van Amsterdam naar Parijs bracht.

De line-up met elektrische modellen van Hyundai.

In totaal vijf elektrische Hyundai’s

Behalve de IONIQ Electric, de IONIQ Hybrid en de KONA Electric telt het elektrische gamma van Hyundai nog twee groene modellen: de Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid en de waterstofauto NEXO. Wil je kennismaken met onze elektrische modellen?


Ontdek elektrische Hyundai’s

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen